ŞEMPANZE SEVER
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba.
Yakın zamanda gitarım darbe alıp saptan kırıldı. Düşük bütçeli bir gitardı ve elde çok rahatsızdı. Daha düzgün bir model arıyorum aşağıya almayı düşündüğüm modelleri bırakıyorum. Bütçe maksimum 15k aşağıdakiler dışında bir şey önerirseniz belirtmekten çekinmeyin. Mutlaka elektro akustik olması lazım.
www.zuhalmuzik.com
ty.gl
www.zuhalmuzik.com
Yakın zamanda gitarım darbe alıp saptan kırıldı. Düşük bütçeli bir gitardı ve elde çok rahatsızdı. Daha düzgün bir model arıyorum aşağıya almayı düşündüğüm modelleri bırakıyorum. Bütçe maksimum 15k aşağıdakiler dışında bir şey önerirseniz belirtmekten çekinmeyin. Mutlaka elektro akustik olması lazım.
IBANEZ TCM50-GBO Elektro Akustik Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ TCM50-GBO Elektro Akustik Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

Ibanez TCY10E-BK Elektro Akustik Gitar - Fiyatı, Yorumları
Ibanez TCY10E-BK Elektro Akustik Gitar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
IBANEZ AEG7MH-OPN Elektro Akustik Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ AEG7MH-OPN Elektro Akustik Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

Son düzenleyen: Moderatör: