IBM POWER10, Performans Sıçramasıyla Geliyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
IBM POWER10

IBM POWER10 performansı, enerji verimliliği ve güvenliği ile öne çıkıyor. IBM tarafından POWER10 adı ile son nesil POWER işlemciler duyuruldu. Bundan 3 yıl önce piyasaya sürülen önceki nesil POWER9 gibi işlemciler de yapay zeka işlemeyi iyileştirmeye ve hibrit bulut bilişim çözümlerine odaklanıyor. Şirketin kendi karşılaştırmalarına göre, 8 bitlik tamsayı operasyonlar için yapay zeka performansının POWER9 […]

Devamı: IBM POWER10, Performans Sıçramasıyla Geliyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Anasayfanın temasının değişeceğine Sosyalinki değişse keşke...
Sosyal'in teması gayet iyi. 2 GB RAM'a sahip bilgisayarımda onlarca sekme açmama rağmen kasmıyor. Diğer forumlarda üçüncü sekmeyi açınca donup kalıyor. Bunun yanı sıra tuşlara erişim çok kolay ve aradığımı rahatça bulabiliyorum. Yazılar gayet okunaklı ve tuşların yerleşimi iyi. Telefonumda da çok rahatça bilgisayardaki gibi iyi bir deneyimle kullanabiliyorum. Sizin yaşadığınız sorun nedir?

Sizin yaşadığınız sorun nedir?
Sorun değil ki. Yenilik güzeldir. Ona bakılırsa ana sayfa ekranının da bir sorunu yoktu ama 6 ayda bir değişiyor. Şimdiki temalar kaldırılsın demiyorum. Zaten kasmayan tema da varsayılan olandır muhtemelen. Yeni temalar eklenmeli. Bir konuda @261538 'nın attığı Vice teması çok hoş gözüküyordu mesela. @Recep Baltaş Temalar hakkında bir şey söylemeniz mümkün mü?

Konuyla alakasız olacak ama, site her sene birden fazla defa tema değiştiriyor. Bunun sebebi nedir?

Yeni sunucuyla beraber yerine oturtulmaya çalışılıyor tema.

Anasayfanın temasının değişeceğine Sosyal'inki değişse keşke...

Mevcut teması gayet yerinde sosyalin. Vice teması güzel olsa da oyun forumu havası var. Ancak Technopat, XenForo yeniliklerini yakından takip ediyor, 2.2'nin çıkmasıyla beraber mevcut tema daha güzel bir hale gelecektir. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı