Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende atmel 24rf08 chipini direk okumak için bios cihazı var. 24rf08 okuttuğum zaman 330 adresinden DAVID falan yazmıyor.
Düzeltme: nerde yanlış yaptığımı buldum ibmpass da sol yukarda "AA off " var ona basınca şifre göründü.
Aynen david yazmıyor zaten. Şifreli olarak çözüyor program. Onu yukarıda arkadaşın paylaştığı siteden vatandaşlara gönderiyorsun, onlar şifreli bölümü sıfırlayıp geri veriyor sana. Sonra sen onu flashlıyorsun RAM'a. Şifre sıfırlanmış olarak kullanıyorsun.
Selam arkadaşlar ben bu yöntemi denedim ve başarılı oldu isteyen olursa seve seve yardımcı olurum.
1 - Laptopu açmak gerekiyor çipe ulaşabilmek için.
2 - Lehim yapmayı bilmek gerekiyor çip hassas bi noktada çok dikkatli olmak gerekiyor.
3 - Bahsedilen elektronik devre bende var ilk kim isterse ücretsiz gönderirim.
Konu çok eski farkındayım fakat bir ihtimal bu işlemi çözemeyen arkadaş varsa kıyıda köşede kalan laptopu hayata döndürebilirsiniz.
24.12.2021: Cihazdan veri almak için laptopu fiziksel olarak sökmeye gerek yokmuş atmel pin uçları RAM yuvası kısmında var. Müsait zamanda resimlerini atarım.