Evet maalesef öyle oldu. Kendi yoğunluğum ve rahatsızlığım dolayısıyla ayrılmak durumunda kaldım. Cidden zaman ve özen isteyen bir iş moderasyon. 6 aya yaklaşmıştım sanırım.
Evet maalesef öyle oldu. Kendi yoğunluğum ve rahatsızlığım dolayısıyla ayrılmak durumunda kaldım. Cidden zaman ve özen isteyen bir iş moderasyon. 6 aya yaklaşmıştım sanırım.
Geçmiş olsun.
Eh normal ya, kolay değil. Her Allah'ın günü zamanını ayırıyorsun, kendi işlerin de oluyor. Ama gene de iyi yapmışsın. Hakkını vererek yaptığını düşünüyorum bu arada. Tebrikler.
Aynen öyle. Benim yaptığım dönemde fırça yiyen arkadaşlar olmuştu. Üşenmeden dikkatli bir şekilde yapmak gerekiyor. Yakalanırsan sıkıntı olabiliyor bazen
Yıllardır süren Technopat deneyimimle söylüyorum. Çok kavga ve isyan görmüş biri olarak. Technopat tarihinin en iyi moderatör kadrosu şimdiki gibi oldu. Siz de iyiydiniz keşke bırakmasaydınız.