İbrahim Zdemir Moderatörlüğün Hayırlı Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii herkesin kendi kararıdır. Saygı duyarım. Ama ben yapmazdım. Bazıları için bazı şeyler paradan daha değerli oluyor. Bir şey diyemem.

Belki de bügüne kadar; hep "ben yapmazdım" dediğimiz için, ülkemizin en büyük teknoloji forumu, Türkçe mezarlığı gibi. :)

Şöyle söyleyeyim, parasına değmeyecek bir iş yapılıyor arka planda. Bu sebeple bu görevi yapan arkadaşlar para için değil, büyük ihtimalle boş vakitlerini görevli olarak doldurmak için yapıyorlar.

Miktar çok cüzi, güne vursak gülersiniz :D

Moderatör maaşının bir önemi yok. Önemli olan katkıda bulunmak. Vaktinizin olması gerekli.

Bu işi maaş için yapacak insan zaten yapmaz. Ne demek istediğimi şu an moderasyonda olan arkadaşlar daha iyi bilirler. Hiç moderatörlük yapmamış insanın bunu anlama ihtimali gerçekten yok.

Amacınız para kazanmaksa part time iş bulun ya da farklı şeyler yapıp satın. Daha çok para kazanırsınız. Amacınız Sosyal'de elimden bir şey gelsin, ipin ucunu biraz da ben tutayım, insalara biraz da ben yardım edeyim diye uğraşmak ise, moderatörlük şartlarına da uyuyorsanız yapın.

Bana çok faydası olan birçok şeyi ben buradan öğrendim. O yüzden para için değil de, teşekkür etmek için bile yapılabilir bir iş. Vakit sorunu olmasa hala yaparım.

Evet. Zor bir iş. Tam gün çalışan biri 300 TL için gelip saatlerce uğraşması bana mantıklı gelmiyor. Tabii herkesin kendi kararıdır. Saygı duyarım. Ama ben yapmazdım. Bazıları için bazı şeyler paradan daha değerli oluyor. Bir şey diyemem.
Ben kendi işimi yapıyorum ve bu işi de bir yandan devam ettiriyorum. Bu işi kimsenin para için yapacağını sanmam.
Zaten aldığımız para da öyle aman aman bir şey değil. 1 yıllık moderatör maaşı ile daire bile alamazsın.
300 TL mi olmuş?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı