İbrahimoviçten İnciler :D

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 5.731
S

Simo Hayha

Ziyaretçi
- Dünyanın en güzel kadıni kim?
- Bilmiyorum daha görmedim, ama görunce benim sevgilim olur

- Hangi futbolcuyu örnek alıyorsun?
- Kendimi..

- kaçtane gol attığım önemli değil, önemli olan o golleri nasıl attığım..

- Menajerin kim?
- Yok! Menajerler sadece kötü futbolculara takım bulmak için var, büyük kulüpler menajerim olmadan bana gelir .

-Maçtan sonra suratındaki çiziği sorar bir muhabir.
- Suratına ne oldu?
- Bilmem, karına sor

Carewin " Zlatanın hareketleri çok saçma" lafından sonra

- Carewin futbol topuyla yaptıklarını ben portakalla yapıyorum

- Kim källström ve anders svensson (ikiside isveç milli takımının bankosu) dersem ne dersin?
- Zlatan

- Takım arkadaşım chivu en iyi defans oyuncularından ama yinede çok kolay çalımlarım

- İsveçli yada boşnak gibi oynamıyorum, zlatan gibi oynuyorum

- Yeni süper bi porsche almışsın
- Hayır yalan, uçak aldım, daha hızlı

- Çocuğun olsa ismini ne koyardın?
- Zlatan jr

- Mucize yaratamam ama hep deniyorum

- Liverpool da oynayan henchozu nasıl çalımladın?
- İlk önce sola gittim, o da sola gitti. sonra sağa çektim, o da sağa çekti. sonra bidaha sola çektim bir baktım kendine sosis almaya gitmiş.

-İspanyol gazetecinin cinsel tercihi hakkında sorduğu soruya cevabı...

-''Evime gelirsen gay miyim değil miyim görürsün, gelirken kız kardeşini de getir.''

-Guardiola'nın kendisini Barcelona'da nasıl oynattığına ilişkin soru karşısında...

-''Bir Ferrari almış ama Fiat gibi kullanıyor.''

-Kenarda olması üzerine...

-''Sakat bir Zlatan, herhangi bir takım için çok ciddi bir şey.''

-Arsene Wenger'in kendisini Arsenal'de denemelere katmak istemesi üzerine...

-''Zlatan seçmelere girmez.''

-Guardiola'ya karşı sabrının taşması sorusuna...
-''Şiddetli biri değilim, ama Guardiola'nın yerinde olsam korkardım.''

-Ajax'taki yeni takım arkadaşlarını nasıl karşıladığı sorusuna...

-''Ben Zlatan, siz de kimsiniz?''
-Karısına doğum gününde ne aldığı üzerine gelen soruya...
--''Hiçbir şey, zaten onun Zlatan'ı var.''

-Nasıl bir futbol stili olduğuna ilişkin soruya...
-''İsveç stili? Hayır Zlatan stili.''

-Futbol tarihindeki rolü hakkında gelen soruya...
-''Genelde ölmeden önce efsane olunamayacağı söylenir, ama ben yaşayan bir efsaneyim.''
-‘Evet Messi 4 tane Ballon d’Or kazandı ama hala otomattan çikolata alabilmek için tabureye çıkması gerekiyor!’-Lionel Messi müthiş bir oyuncu ama onu pek iyi tanımıyorum. Biz çok farklıyız. O 13 yaşından beri Barcelona’da. Bu kültürde büyüdü ve takımın yöntemiyle ilgili bir sıkıntısı yok. Herkes onun etrafında oynuyor, böyle olması çok doğal. Ama takıma ben geldim ve ondan daha çok gol atıyordum, bu da onu rahatsız etti.’-“Soyunma odasında Guardiola’nın bana sanki istenmeyen çocukmuşum gibi bakmasına uyuz oluyordum. Saçma bir ortamdı. Duvar gibi bir adam, tıpkı duvar gibi hiçbir yaşam belirtisi göstermiyordu. Mal mal bakıyordu. Bir süre sonra gene o filozofik saçmalamalarına başlardı. Ben de dinlemiyordum, yani neden dinleyeyim ki? İleri derece salakça konuşuyordu. Yok kanmış, yok gözyaşıymış, termiş.”- Ajax son 9 maç kala en yakın rakibinin 9 puan önündeydi ve bir basın toplantısında ona şu soru soruldu: ”Ajax’ın 9 maçta 9 puan kaybedeceğini düşünüyor musun?” Cevap yine Zlatan’ın genel üslubuna uygun bir şekilde geldi:
‘Hesaplamalarıma göre sadece 3 maçta 9 puan kaybetmek mümkün!’
-
Zlatan: Merhaba @Twitter, Yarın için Zlatan'ın 140 karakterden fazlasına ihtiyacı var. Lütfen bu kuralı Zlatan için değiştirir misin?
011.gif

-Soru: "Zlatan insan mı? Yoksa tapılması gereken bir Tanrı mı?" Zlatan: "Hayır, insan. Büyük beyaz köpekbalığının bir balık olması gibi."Zlatan Ibrahimovic Fransa-Hollanda maçında gol atan PSG'den takım arkadaşı

Matuidi'ye Twitter'dan, "Dün Muhteşem golünü gördüm. İdmanlarda Zlatan'ı izliyor olmalısın"

Muhabir: "Zayıf ayağınla müthiş bir gol attın."
Zlatanın zayıf ayağı olmaz
biggrin.png

-"En iyi olduğumu bilmem için Ballon d'Or'a ihtiyacım yok."

"Ballon d'Or hakkında kafa yormuyorum ve benim için önemi olan bir şey değil."

Kendisini kasıtlı sakatladığımı söyleyen Van der Vaart'a "Eğer yalan söylemeye devam edersen iki bacağını birden kırarım. Üstelik bu kez kasıtlı."

"Paris'te bir daire bakıyoruz. Bir tanesini beğenmezsek bir otel alacağım."

"Fransa Ligue 1'den çok fazla isim tamımadığım doğru ancak eminim onlar beni tanıyodur."

"Eğer Rooney Paris'e gelmek ve benimle oynamak istiyosa çabuk olmalı. Ancak Zlatan'ın ondan daha iyi olduğunu da aklında tutması gerek."

"Futbolcu olmasaydım bir suçlu olurdum. Küçükken antrenmana gitmek için bisiklet çalıyordum."

Sandro Rossel(Barcelona başkanı): "Seni satmak iş hayatımda yediğim en büyük kazık."
Zlatan Ibrahimovic: "Bu kötü başkanlığının bir sonucu."

Zlatan Ibrahimovic: "Benim zayıf ayağım yok."

"Dünyada sadece bir adet Zlatan vardır."

"Capello bana Juventus'ta topa en iyi kimin vurduğunu sordu. Ona 'Nedved ya da Del Piero'mu?' diye sordum. o İse 'Hayır. kaleci antrenörü. Çünkü her gün 1000 kez topa vuruyor" diye cevapladı. O günden beri her gün şut çalışırım."

"Mourinho eşimle ilk tanışmasında ona 'Helena tek bi görevin var: ona uykusunu aldır ve iyi besle." demişti. Aklındaki her şeyi söyler, onun için ölebilirim."

Muhabir: "Kaç tane tek gecelik ilişkin oldu Zlatan?"
Zlatan: "O bana göre değil. Benim için aşk önemlidir. Öyle olması gerekmez mi?

"İlk başlarda Guardiola benim için 'fena değil'di. Ancak daha sonra antrenman alanının yanına bir ambulans getirmelerini çünkü her an onu öldürebileceğimi söylemiştim"

Muhabir:"İsveç Euro 2012'de olmayacağına göre turnuvayı kim kazanır sence?"
Zlatan: "Umrumda değil. Ben tatile gidiyorum.

Muhabir: "Bir ev hayvanın var mı?"
Zlatan: "Evet. Joey Didulica (Ajax yedek kalecisi)

"Barcelona'dayken Guardiola'ya kel kafasını kaşırken ona: "Sen korkağım tekisin ve Mourinho'yu kıskanıyorsun. Cehennemin dibine git!" dedim. Onun yerinde olsam ben bunları söyledikten sonra telaşlanırdım."

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahaha çok iyi paylaşım.

Bende şunu biliyorum. Muhabir Bale transferi hakkında soruyor İbo'ya. İbo da: "Ben hariç hiçbir futbolcu 100 milyon euro etmez" diyor.

Şu adamı(!) hiç sevmiyorum. Konuşmasını duyanda futbolun en büyüğü sanar. Bildiğin Şaban. Hatta bizim Hakan Şükür ile kıyaslarsak bundan 10 kat daha iyiydi. (Aslında çok şey yazmıştım da otosansür uyguladım.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı