İç mimarlık tercihlere yazılır mı?

Rahat ve konforlu bir iş imkanım olsun istersen yazma. Ben tuttumu koparırım inatçı biriyim kısa bir süre tecrübe kazandıktan sonra kendi yerimi açarım diyorsan güzel para kazanırsın. Memur olma gibi bir düşüncen varsa alımları çok az ve puanları fazla yüksek. Kısaca pek önermem.

Sorum bu iş imkanı nasıl? Örneğin inşaat mühendisliği düşüşte ve işsizlik var diyorlar başka mesleklerden sonra bunu da yazmayı düşünüyorum. Puandan dolayı tam burslu özel üniversite tercih edebiliyorum devlet gelmiyor oturduğum ilde. Tercihlere yazılır mı? Tecrübesi olan varsa anlatırsa sevinirim.

İnşaat ile ilgili bölümleri inşaat sektöründe çevreniz yoksa kesinlikle önermem, işsizlik ciddi bir boyutta.

Rahat ve konforlu bir iş imkanım olsun istersen yazma. Ben tuttumu koparırım inatçı biriyim kısa bir süre tecrübe kazandıktan sonra kendi yerimi açarım diyorsan güzel para kazanırsın. Memur olma gibi bir düşüncen varsa alımları çok az ve puanları fazla yüksek. Kısaca pek önermem.

İnşaat ile ilgili bölümleri inşaat sektöründe çevreniz yoksa kesinlikle önermem, işsizlik ciddi bir boyutta.

Çevrem pek olduğu söylenemez rahatıma düşkün değilim ama gidip de asgariye çalışmak istemem doğruya doğru. Sizde fizyoterapi ve rehabilitasyon mu öncelikli yazmayalım iç mimarlık mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı