İç mimarlık okunur mu?

Kimya bölümünün güzel olduğunu düşünüyorum. Size Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi kimya bölümü ile Afyon Kocatepe Üniversitesi kimya bölümü gelebilir.
İzmir Ekonomi Üniversitesi tam burslu 2 yıllık inşaat teknolojisi veya Dokuz Eylül Üniversitesi 2 yıllık inşaat teknolojisi bölümünden dikey geçiş sınavı ile mimarlık bölümüne geçmek biraz daha mantıklı görünüyor diye düşünüyorum.
Ziraat fakültesindeki sayısal bölümler, su ürünleri mühendisliği, su bilimleri ve mühendisliği, orman mühendisliği, orman endüstrisi mühendisliği, ve ağaç işleri endüstri mühendisliği bölümü dışındaki diğer mühendislik bölümlerinde sayısal ilk 300.000 barajı var.

Hocam siz ne okuyorsunuz?

Kimya bölümünün güzel olduğunu düşünüyorum. Size Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi kimya bölümü ile Afyon Kocatepe Üniversitesi kimya bölümü gelebilir.
İzmir Ekonomi Üniversitesi tam burslu 2 yıllık inşaat teknolojisi veya Dokuz Eylül Üniversitesi 2 yıllık inşaat teknolojisi bölümünden dikey geçiş sınavı ile mimarlık bölümüne geçmek biraz daha mantıklı görünüyor diye düşünüyorum.
Ziraat fakültesindeki sayısal bölümler, su ürünleri mühendisliği, su bilimleri ve mühendisliği, orman mühendisliği, orman endüstrisi mühendisliği, ve ağaç işleri endüstri mühendisliği bölümü dışındaki diğer mühendislik bölümlerinde sayısal ilk 300.000 barajı var.

Teşekkür ederim cevaplarınız için acaba mimarlıkin devri biter mi her şey yapay zekaya gidiyor ya o yüzden soruyorum
Bir de DGS ile dikey geçiş yaptığımda uzaktan 2 yıllık bir bölüm okuyabiliyor muyum?

Teşekkür ederim cevaplarınız için acaba mimarlıkin devri biter mi her şey yapay zekaya gidiyor ya o yüzden soruyorum
Bir de DGS ile dikey geçiş yaptığımda uzaktan 2 yıllık bir bölüm okuyabiliyor muyum?
DGS'ye bel bağlamak çok iyi olmaz bölümler DGS'ye çok az kontenjen veriyor.
Ve kolay bir sınavda değil emin olabilirsin.

DGS'ye bel bağlamak çok iyi olmaz bölümler DGS'ye çok az kontenjan veriyor.
Ve kolay bir sınavda değil emin olabilirsin.

Sayısal olduğum için kolay geldi bana DGS 3 tane sınavını çözdüm matematikten en az 38 net çıkardım Türkçe 15 16 falan bence iyi bir şey.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Acaba Mimarlığın devri biter mi, her şey yapay zekaya gidiyor ya o yüzden soruyorum?
Bir de DGS ile Dikey Geçiş yaptığımda uzaktan 2 yıllık bir bölüm okuyabiliyor muyum?
Rica ederim, Mimarlık mesleğinin bitmeyeceğini düşünüyorum. Uzaktan Öğretim 2 yıllık bölümler YKS ile öğrenci alıyor ama Sınavsız İkinci Üniversite ile Açık Öğretim 2 yıllık bölümlere kaydolabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı