Icardi Metin2'de trojan virüsü var

Icardi MT2 diye bir oyun tanıtıldı tanıtımda Icardi adlı futbolcunun ismi ve videosu da geçiyor oyunun metin2Client. Bin dosyasında trojan + truva atı gibi birçok virüs mevcut ve insanların bilgilerini çalıyorlar oynamayın oynatmayın!

Aklı olan biri indiripde kurmaz zaten normal Metin2 bile oynanmaz.
 
Niye korsan kategorisine girsin ki? Metin2 bedava bir oyun.

Sen oyunun kaynak kodlarını düzenleyip/değiştirerek kendi Metin2 PvP sunucunu yapıyorsun, bu korsan değil mi? Korsan Minecraft launcher kullanmak gibi bir şey. Asıl sorun zaten korsan olması değil. Ben de bu tarz sunucularda, gerek Metin2 Türk sunucusunda uzun süredir oynuyorum. Dayanak sordum sadece. Sonuç olarak burada bir marka adı karalama var, konu sahibinin kesin kanıtlar sunması daha iyi olacaktır.
 
Sen oyunun kaynak kodlarını düzenleyip/değiştirerek kendi Metin2 PvP sunucunu yapıyorsun, bu korsan değil mi? Korsan Minecraft launcher kullanmak gibi bir şey. Asıl sorun zaten korsan olması değil. Ben de bu tarz sunucularda, gerek Metin2 Türk sunucusunda uzun süredir oynuyorum. Dayanak sordum sadece.
Minecraft paralı bir oyun Metin2 ücretsiz.
 
Minecraft paralı bir oyun Metin2 ücretsiz.

Dostum, ben oyun paralı mı dedim? Bir oyunun korsan kategorisine girmesi için ücretli veya ücretsiz olması gerekmez. Metin2 kapalı kaynak kodlu bir oyundu, kaynak kodlarının büyük bir kısmı sızdırıldı. PvP sunucuları da bu sızdırılma sonucunda türedi zaten. Korsandan kastım bu.
 
Çocukluğumdan beri Metin2 oynarım ve her zaman o metin2client.bin dosyasında trojan tespit etmişimdir. Şimdiye kadar keylogger yemedim, hesabım da çalınmadı.
 

Geri
Yukarı