Ağa Galata nin kazanacağına kim seni inandırdı ?Evet Napoli yendi Arsenal yendi gs 3 fark yeseydi ki Muslera baya iyi kurtarışlar yaptı.
0-1 handikapa oynasaydim keşke. 2.3 oran vardı.
@Melih0192 geçen sezon tek öyleydi ama o maça gelene kadar çok kötü oynadığımız maçlar vardı ve hep penaltılarla cozuyorduk maçları. Karagümrükten 4 yedik Konya yendi bizi Ümraniyespor berabere bitti. Giresun'a yenildik. Sonra Trabzon da yendi falan. Sonra dünya kupasına kadar haftada 3 maça çıktık falan. Ondan sonra Lincoln ve luan peres sakatlandı lincolnden hiç verim alamadık kaliteli topçu olmasına rağmen. Anlatırken bile gerilim filmi gibi vallahi. Kendim için söyleyeyim sadece Sivas maçından sonra o havaya biraz girdim ama Giresun maçını verip şampiyon olamazsın belliydi.
@Melih0192 Adana maçı dışı kesin yapmayiz TS ya da BJK'de o hava yok. Adana içinde bayağı tehlikeli Mac ama alma ihtimalimiz bayağı yüksek.
@Melih0192 su an fenerin zor Mac olarak Adana TS BJK kaldı ben banko 7 yaziyorum Trabzon'dan en kotu zamanlarımizda bile 3 puan alıyorduk Kadıköy'den ve şu an da hiç iyi gözükmüyorlar Alanya yok etti ve şansa Bala kazandılar. Ads için ise ben de beğeniyorum oyunlarını ama kalite farkı çok fazla Fenerbahçe ile. Karagümrük daha yeni bizim artık oyuncular ile yendi. Bizim takımda bu sezon yedekler bile iş yapıyor 6 yedekle çıktığımız maçı 3 leyerek kazandık keşke CL on elemelerinden baslasaydik bu sezon o da olmadı nasip işte. Konferans cidden çok düşük seviye olarak. Bize tek katkısı GS inanılmaz yorgun çıkarken biz rotasyon yapabiliyoruz. Ondan dolayı ilerleyen zamanlarda sürpriz puan kayiplari izleyebiliriz.
@Melih0192 vallahi İsmail'in değerini gördük crespo ve zajc 11 seviyesinde kesin değil. Batsi ben yeterli görüyorum ama çok maaş alıyor. Gitmek istiyorsa gider. Genç forvet yedeği ve potansiyelli bir 8 yedeği alırsak bizim takım tamam gibi gözüküyor. GS için ise 2 sezon önce 13. bitirdiginiz için mantıklıydi formsuz star isim getirmek ama artık CL'de olan bir takım için çok boş ve gereksiz bir riskti bence. Zaha yerine talisca falan gelse su an yine 2.oluruz derdim. Ama sizin ileri hatti boey ve icardi taşımaktan yakında fıtık olacaklar gibi gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.