Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 15 Ekim 2022 #1 Esen olsun, ön kolumun içe dönüklüğünü nasıl düzeltebilirim? Uzun baş diğerlerine göre daha büyük olduğu için mi öyle görünüyor? Yoksa normal mi?
Esen olsun, ön kolumun içe dönüklüğünü nasıl düzeltebilirim? Uzun baş diğerlerine göre daha büyük olduğu için mi öyle görünüyor? Yoksa normal mi?
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 15 Ekim 2022 #2 Curl yaparken tutuş açılarınız kasın neresine vuracağını belirler. Dar tutuş daha çok iç Biceps'e vururken geniş tutuş daha çok dış Biceps'e vurur.
Curl yaparken tutuş açılarınız kasın neresine vuracağını belirler. Dar tutuş daha çok iç Biceps'e vururken geniş tutuş daha çok dış Biceps'e vurur.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 15 Ekim 2022 #3 Dar açılı curl yapmıyorum hocam. Omuz genişliğinde hep. Dumbell ile nasıl bir form ile yaparsan düzeltebilirim?
Dar açılı curl yapmıyorum hocam. Omuz genişliğinde hep. Dumbell ile nasıl bir form ile yaparsan düzeltebilirim?
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Ekim 2022 #4 Bicep şeklini düzeltemezsin. Long Head daha uzun olduğu için öyle görünüyorsa düzeltirsin.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 15 Ekim 2022 #5 Gerçek bir Waifu dedi: Dar açılı curl yapmıyorum hocam. Omuz genişliğinde hep. Dumbell ile nasıl bir form ile yaparsan düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu tam olarak anlayamadım ben. O yüzden tutuş şekillerini söyledim.
Gerçek bir Waifu dedi: Dar açılı curl yapmıyorum hocam. Omuz genişliğinde hep. Dumbell ile nasıl bir form ile yaparsan düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu tam olarak anlayamadım ben. O yüzden tutuş şekillerini söyledim.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 15 Ekim 2022 #6 Çizdiğim yer şişik. Düzeltilebilir bir şey mi? Dosya Ekleri sadegf.png 257,6 KB · Görüntüleme: 98
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.352 Makaleler 3 Çözümler 58 16 Ekim 2022 #7 Sizin çizdiğiniz yer Short Head oluyor. Long Head kısmınız zayıf demek ki. Incline Dumbbell Curls, Hammer Curls, Chin-Ups, Preacher Curls, Cable Curls gibi hareketler daha çok Long Head'e odaklanır. Bunların temeli ise, dar tutuş çalışmaktır.
Sizin çizdiğiniz yer Short Head oluyor. Long Head kısmınız zayıf demek ki. Incline Dumbbell Curls, Hammer Curls, Chin-Ups, Preacher Curls, Cable Curls gibi hareketler daha çok Long Head'e odaklanır. Bunların temeli ise, dar tutuş çalışmaktır.