YouTube İçerik üretirken mental olarak yorulmak

Jaquaen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben YouTube'a yaklaşık 6 aydır devam ediyorum ancak nedense YouTube'da 3 ayda bir mentalim patlıyor ve normalde bir günde 15 dakikalık videoyu yetiştirebilirken(bayağı editli)3 ayın sonunda 2 günde 5 dakikalık videoyu hazırlarken zorlanıyorum, mentalim dayanmıyor. Nedeni nedir?

Günlük videolar yerine haftada 1 ve daha uzun videolara yönel. Hem video uzun olacağı için reklam geliri artar hem de her gün çabalamayacağın için daha zevkli gelir. Her gün ya da 2-3 günde bir içerik üretmeye çabalarken elbette zevk almayacağın video içeriği çekmeye başlar ve sıkılırsın. Haftada 1 video yapacak olduğunda daha seçici davranmaya çalışmış olacağın için hazırlarken seni sıkmayacak bir video olmuş olur.

Hocam videolarım oyun üzerine.

Hocam videolarım oyun üzerine.
Eee? Dediğim şeyi yanlış öneri hâline getirecek bir şey yok burada. Sen zevk almayacaksan ne önemi var kanalın da videonun da? Her gün 5-10 dakika içerik yetiştirmek yerine hafta bir 50 dakika - 1 saat video paylaş. İnan bana seçeceğin içerikler seni sıkmayacak, daha çok zevk aldıracak yönde değişecek çünkü daha az seçme hakkın bulunacağı için gerçekten istediğin içeriği üretmiş olacaksın.

Ayrıca kitlen varsa ve geleceklerine güveniyorsan canlı yayın da yapabilirsin. Belki de seni sıkan şey montaj kısmıdır. Yayında bununla uğraşmayacağın için rahatlarsın böyle dönemlerinde.

Burnout deniyor buna brocum. Çok fazla yorduğun için kendini bir süre sonra aşırı yüklenip patlıyorsun ve tükeniyorsun.

Burnout deniyor buna brocum. Çok fazla yorduğun için kendini bir süre sonra aşırı yüklenip patlıyorsun ve tükeniyorsun.

Yok hocam tükenmişlik yaşamıyorum sadece yapamıyorum yani bir üzüntü vb yok içimde.

Hocam yanlış anladınız sanırım içeriklerim direkt gameplay tarzında yani günümüzün oyun kanallarına benzer şekilde bu yüzden haftada 1 video maalesef atamam ve öneriniz için teşekkür ederim ancak 1 saatlik videoların ortalama izlenme süresi çok olmadığı için yapamam zaten benim 5 dakikalık videolarımın ortalama izlenme süresi bile oldukça az ayrıca montaj yapmayı seviyorum fırsatım oldukçada canlı yayınlar açıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…