YouTube İçerik üretmeye nereden başlanmalı?

Neredeyse aynı tarzda içerik üretiyormuşuz, keşke devam etseydiniz. Güzel izlenmeler alıyorum ancak abone konusunda maalesef iyi değilim.

Peki uyguna biraz yüksek aboneli kanal bulup alsam orada aktif olsam algoritmasını ve izlenmesini düzeltebilme ihtimalim var mı çok hevesliyimde.

Yani siz bilirsiniz hocam, ama size şu videoyu tavsiye ediyorum bir gözden geçirin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neredeyse aynı tarzda içerik üretiyormuşuz, keşke devam etseydiniz. Güzel izlenmeler alıyorum ancak abone konusunda maalesef iyi değilim.

Abone konusunda bir şey yapamazsınız ekrana ben bunu anlatırken sizde abone olun like atın falan diye bir şeyler dersen anca belki alabilirsiniz

Hakkınzda hayırlısı olsun inşallah

yani öyle bi ihtimal varmı bi kanal satın alıp algoritma düzeltme izlenme artma gibi

Abone konusunda bir şey yapamazsınız ekrana ben bunu anlatırken sizde abone olun like atın falan diye bir şeyler dersen anca belki alabilirsiniz
Galiba bundan sonra böyle bir şey yapmam gerekiyor, hayırlısı hocam.
Hakkınzda hayırlısı olsun inşallah

yani öyle bi ihtimal varmı bi kanal satın alıp algoritma düzeltme izlenme artma gibi
Teşekkür ederim, sizin de.

Hakkınzda hayırlısı olsun inşallah.

Yani öyle bir ihtimal var mı bir kanal satın alıp algoritma düzeltme izlenme artma gibi.

Zor bulursunuz keşfeti açık bir de aboneleri botsa direk dolandırıldınız demek lütfen kendiniz üretin organik bir şekilde.

Zaten kaliteli içerik yaparsanız Shorts'dan kitle elde etmek su gibi geliyor cidden kendi sesinizi kullanıp detaylı ve kısa kesilmis bilgi videoları çekin.

Peki doğal takipcili 10 20 30 aboneli kanal alsam algoritma ve izlenme düzelir mi?

10-20-30 abone ne hocam cidden bırakın şu işi sadece kendiniz içerik üretin kendi kanalınızı kurup lütfen vazgeçin şu kafadan doğal takipçiyi bile yapay şeyle yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…