icerikler.com beni makale yazarı olarak işe aldı

GreatArcher

Kilopat
Katılım
8 Mart 2014
Mesajlar
4.203
Makaleler
1
Çözümler
4
Önceki makale yazarı olarak çalıştığım yer beni işten çıkarmıştı diye başlık açmıştım hatırlayanlar vardır aranızda belki. İşten çıkarıldıktan sonra bir sürü yere başvuru yaptım. Bazılarının ücreti çok düşük diye kabul etmedim (100 kelime 2 TL vs.). Bu siteye denk geldim ve verdikleri ücret benim gibi üniversiteye hazırlanan bir öğrenciye göre iyi geldi. Bu site benden deneme yazısı istemişti. Ben de yazıp gönderdim. Bugün deneme yazımın uygun olduğunu söylediler ve işe aldılar. Açıkçası çok detaylı yazım şartları var. Yazarken bu zorladı beni. Normalde 400 kelimelik makaleye ayırdığım süre ortalama 30 dakika ise bunu 1 saat 30 dakikada falan anca bitirebildim. Belki de daha fazla... Belki ilk başta zorlanabilirim fakat alışınca yine 30 dakikalara düşürebilirim diye düşünüyorum. Ücret detayları fotoğrafta. Sizce nasıl çok fazla çabaya değer mi ücretler? Bir de eğer yazar hata yaparsa, revize durumuna göre (az hata, çok hata) ücret daha da düşüyor.
 

Dosya Ekleri

  • 1667305867881.png
    1667305867881.png
    67,6 KB · Görüntüleme: 477
Seninle alakasız, daha genel bir yorum olacak ama bence yazarlık kelime başı ücret ödenen bir şey olmamalı. Yarı zamanlı bir iş gibi haftalık ya da aylık maaş almalı insanlar.
 
Kendini sömürtme, köle arıyorlar.
 
Bu çok tırt bir iş hatta iş bile değil. Ücret detaylarından anlaşılan en fazla kazanabileceğin para, makale başına 62 TL görünüyor. Ben sana 70 TL veriyorum. Günde 1 makale yazsan ayda kazanabileceğin para 2100 TL güle güle harca. Başka işlere yönelin köle olmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı