CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 12 Mart 2023 #1 Evde eskiden kullanmakta olduğum bir flash bellek buldum fakat içerisinde ne var ne yok bilmiyorum. Flash'ı nasıl güvenli bir şekilde açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
Evde eskiden kullanmakta olduğum bir flash bellek buldum fakat içerisinde ne var ne yok bilmiyorum. Flash'ı nasıl güvenli bir şekilde açabilirim?
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 12 Mart 2023 #2 Bilgisayarına antivirüs yükle ve antivirüsü açık hale getir daha sonra Flash'ı biçimlendir. Artı 0 Eksi
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.778 Çözümler 27 12 Mart 2023 #3 Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı 2022 | Kaspersky Bunu kur ve flash belleği tak. Artı 0 Eksi
RA7NLOW Femtopat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #4 İnternet kafede herhangi bir bilgisayara takıp biçimlendirebilirsin Artı 0 Eksi
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.778 Çözümler 27 12 Mart 2023 #5 RA7NLOW dedi: İnternet kafede herhangi bir bilgisayara takıp biçimlendirebilirsin Genişletmek için tıkla... İnsanların hakkına girmesin Kaspersky varken hakka girmek olmaz. Artı 0 Eksi
RA7NLOW dedi: İnternet kafede herhangi bir bilgisayara takıp biçimlendirebilirsin Genişletmek için tıkla... İnsanların hakkına girmesin Kaspersky varken hakka girmek olmaz.
RA7NLOW Femtopat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #6 Mucize Kartal dedi: İnsanların hakkına girmesin Kaspersky varken hakka girmek olmaz. Genişletmek için tıkla... bildiğim kadarıyla artık çoğu internet kafede bilgisayar kapandıktan sonra sıfırlanıyor ondan bişey olucağını sanmıyorum Artı 0 Eksi
Mucize Kartal dedi: İnsanların hakkına girmesin Kaspersky varken hakka girmek olmaz. Genişletmek için tıkla... bildiğim kadarıyla artık çoğu internet kafede bilgisayar kapandıktan sonra sıfırlanıyor ondan bişey olucağını sanmıyorum
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.778 Çözümler 27 12 Mart 2023 #7 RA7NLOW dedi: Bildiğim kadarıyla artık çoğu internet kafede bilgisayar kapandıktan sonra sıfırlanıyor ondan bir şey olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Sıfırlanıyor mu? Hocam o oyunlar tekrar yüklenmesi uzun sürer normal kapanıyordur ayrıca worm virüsü veya musallat çıkarsa sorun oluşur. Artı 0 Eksi
RA7NLOW dedi: Bildiğim kadarıyla artık çoğu internet kafede bilgisayar kapandıktan sonra sıfırlanıyor ondan bir şey olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Sıfırlanıyor mu? Hocam o oyunlar tekrar yüklenmesi uzun sürer normal kapanıyordur ayrıca worm virüsü veya musallat çıkarsa sorun oluşur.
RA7NLOW Femtopat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #8 Ben öyle biliyordum yanlış biliyormuşum demekki Artı 0 Eksi