İçi dolu bir haddisk başka bir bilgisayara bağlanınca tanımıyor

Dreyal

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zamandır kullandığım bilgisayarımı bir laptopla değiştirmeye karar verdim, laptopu aldım eski bilgisayarımdaki hard diski içinde oyunlar indirili olduğu için laptopa bir aparat yardımı ile USB olarak bağladım ama bilgisayar hard diski tanımadı. Bilgisayarın hard diski tanıması için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun zamandır kullandığım bilgisayarımı bir laptopla değiştirmeye karar verdim, laptopu aldım eski bilgisayarımdaki hard diski içinde oyunlar indirili olduğu için laptopa bir aparat yardımı ile USB olarak bağladım ama bilgisayar hard diski tanımadı. Bilgisayarın hard diski tanıması için ne yapmalıyım?
Tanımadı derken hiç mi tanımadı yoksa içindekileri mi görmüyor?

Hocam laptop HDD yuvasında 5V çıkış vardır ve masaüstü HDD'si ise 5V ve 12v ister SATA kablosu ile laptopa bağlayın ve bir PSU bulup HDD güç konnektörünü masaüstü HDD'sine takın çalışması lazım.

Hocam laptop HDD yuvasında 5V çıkış vardır ve masaüstü HDD'si ise 5V ve 12v ister SATA kablosu ile laptopa bağlayın ve bir PSU bulup HDD güç konnektörünü masaüstü HDD'sine takın çalışması lazım.

USB bağlamışsınız o kısmı kaçırdım fakat yine dedğim çözüm geçerli USB de 5V çıkış vardır masaüstü HDD'sini çalıştırmak için yeterli olmaz.

Dediğiniz gibi bağladım harddiskten çalışma sesi geliyor ama bilgisayar harddiski görmüyor.

Tanımadı derken hiç mi tanımadı yoksa içindekileri mi görmüyor?
Direk harddiski görmüyor hocam.

Büyük ihtimalle sadece SATA güç kablosunu bağlıyorsunuz. Ne tür bir aparat kullanıyordunuz?

Bencede hocam SATA kablosu artı güç kablosu takmalısınız taşınabilir HDD kutusu aparatı falansa SATA kablosunu aparata takın ve bir PSU'dan SATA güç kablosunu alın ve HDD'ye takın olması lazım.

Bu hocam ben ayrıca güç kablosu bağlıyorum.

Hocam bu aparat takılıyken güç kablosunu ayrı yeten nasıl bağlıyorsunuz bu aparat SATA kısmını tamamen kullanması lazım.

Bencede hocam SATA kablosu artı güç kablosu takmalısınız taşınabilir HDD kutusu aparatı falansa SATA kablosunu aparata takın ve bir PSU'dan SATA güç kablosunu alın ve HDD'ye takın olması lazım.

Hocam bu aparat takılıyken güç kablosunu ayrı yeten nasıl bağlıyorsunuz bu aparat SATA kısmını tamamen kullanması lazım.

Taktığınız düzeneğin fotoğrafını atabilir misiniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Taktığınız düzeneğin fotoğrafını atabilir misiniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Afedersin yanlış linki atmışım doğru link bu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı