İçi dolu diske Windows kurulur mu?

f4k04

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660 super - r5 5600 - 16gb ram - gb b550m ds3h
Dostlar merhaba, iyi günler herkese. Yeni bilgisayar alacağım ve elimde tek HDD var ve içi dolu idarelik 2-3 için içine sistem kuracağım.
Bu diski biçimlendirmeden ve içindekileri kaybetmeden Windows 10 kurabilir miyim? Yoksa sistem kurulumu esnasında biçimlendirmek zorunda mıyım?

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba, iyi günler herkese. Yeni bilgisayar alacağım ve elimde tek HDD var ve içi dolu idarelik 2-3 için içine sistem kuracağım.
Bu diski biçimlendirmeden ve içindekileri kaybetmeden Windows 10 kurabilir miyim? Yoksa sistem kurulumu esnasında biçimlendirmek zorunda mıyım?

Eki Görüntüle 1464943

Zaten fotmat atmış oluyosun o işlemi yapınca.

Eki Görüntüle 1464943

Maalesef biçimlendirmen gerekiyor diye biliyorum.

Aklıma bir anda geldi fakat olacağını sanmıyorum. Diski bölüp boş kısmı biçimlendirerek yüklemeyi deneyebilirsiniz.

HDD ile ne kadar performans almayı bekliyorsunuz Windows 10 ile?
Diski bölerek windows kurmak için 60-70 GB minimum disk oluşturun.
  • Disk Yönetimini açıp bölmek istediğiniz diske sağ tıklayıp Birimi Küçült seçeneğini seçin.
  • İstediğiniz boyutu yazıp Küçült butonuna tıklayın. 1024 MB'nin 1 GB olduğunu unutmayın.
Adsız.png

• Siyah renkli ayrılmamış alanın üzerine sağ tıklayıp Yeni Basit Birim seçeneğini seçin.
Adsız2.png

Eki Görüntüle 1464943

Aynı diske kurarsanız hatalarla karşılaşırsını. Bir Sisteme İki İşletim Sistemi Kurma burada arkadaş detaylı anlatmış diski bölmeniz gerekli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı