Muhammet Karakaya Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 Herkese sağlıklı günler dilerim arkadaşlar. 10 senelik kasam açılmadı ve yeni bir kasa aldım. Ancak eski kasamın HDD'i dolu. Bunu veri kaybı olmadan SSD takılı yeni kasaya ek olarak takarak kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020
Herkese sağlıklı günler dilerim arkadaşlar. 10 senelik kasam açılmadı ve yeni bir kasa aldım. Ancak eski kasamın HDD'i dolu. Bunu veri kaybı olmadan SSD takılı yeni kasaya ek olarak takarak kullanabilir miyim?
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 5 Aralık 2020 #2 Evet,kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
M metozik Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 Kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Muhammet Karakaya Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #4 300 dedi: Evet,kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Peki bir kılavuz var mıdır bu işlem için? metozik dedi: Kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler efendim. Artı 0 Eksi
300 dedi: Evet,kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Peki bir kılavuz var mıdır bu işlem için? metozik dedi: Kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler efendim.