İçilen sigara yapılan testte belli olur mu?

baboli1212

Femtopat
Daha fazla  
En son 2.5 gün önce sigara ictim. 3 tane ictim ama hiç birini icime cekmedim. Test yapılsa cıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak sigara içen birisiysen röntgende belli olur, genç yaşta ciğerlerin pörsümüşse ama bu kişiden kişiye değişir anaokulundan beri sigara içen amcamın ciğerleri tertemizdi ama bazıları var 2 3 ay içiyor lekeli çıkıyor belli olmaz ve ne testi yapılcağına bağlı.

Genel olarak sigara içen birisiysen röntgende belli olur, genç yaşta ciğerlerin pörsümüşse ama bu kişiden kişiye değişir anaokulundan beri sigara içen amcamın ciğerleri tertemizdi ama bazıları var 2 3 ay içiyor lekeli çıkıyor belli olmaz ve ne testi yapılcağına bağlı.
sigaraya 3 gün önce basladim sıkıntı olur mu

Yok kanka bıraktımda zaten en son sigarayı pazar günü 16 da ictim onu da icime cekmedim simdi test falan konusuyorlar sıkıntı olur mu testte.

Testlerde genelde vücudunda nikotin olup olmadığına bakarlar, niktoinin vücuttan atılma süresi 72 saat olarak düşünecek olursak belki testlerde belli olabilir çünkü pazar içmişsin, muhtemelen eser miktarda hala vardır ama sen oyalamaya bak :D ne kadar uzun süre geçerse o kadar iyi.

Testlerde genelde vücudunda nikotin olup olmadığına bakarlar, niktoinin vücuttan atılma süresi 72 saat olarak düşünecek olursak belki testlerde belli olabilir çünkü pazar içmişsin, muhtemelen eser miktarda hala vardır ama sen oyalamaya bak :D ne kadar uzun süre geçerse o kadar iyi.
kanka 72 saat sonunda önceden içtiğimizi de anlamazlar dimi

Kanka 72 saat sonunda önceden içtiğimizi de anlamazlar değil mi?

Hocam testte çıksa bile bu kadar korkmana gerek yok, ne de olsa bağımlı değilsin bir şey değilsin alt tarafı 3 gün denemişsin eğer ailen aşırı baskıcı veya katı değilse anlatırsın 3 gün içtim ama tadı zaten kötüydü bıraktım diye ama ben 72 saat sonra çıkacağını sanmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı