Bir Matmazel
Kilopat
Kadınlar geceleri dışarı çıktığında her dakika başına bir şey gelme korkusu ile yürürler. Ve bu arkadaşın dediği kötü his her saniye yaşanır. Yani kadınlar bu hissi sürekli yaşıyor bir düşünün istedim.ne alaka??
Kadınlar geceleri dışarı çıktığında her dakika başına bir şey gelme korkusu ile yürürler. Ve bu arkadaşın dediği kötü his her saniye yaşanır. Yani kadınlar bu hissi sürekli yaşıyor bir düşünün istedim.ne alaka??
Tamam haklisin da alakasiz olmus.Kadınlar geceleri dışarı çıktığında her dakika başına bir şey gelme korkusu ile yürürler. Ve bu arkadaşın dediği kötü his her saniye yaşanır. Yani kadınlar bu hissi sürekli yaşıyor bir düşünün istedim.
Kardeş gece gece ne ayaksın kurbanın olayım. Ne alaka?İşte kadınlar gece dışarı çıktıklarında bu durumu sürekli yaşıyorlar bir düşünün.
Allah korusun.Kötüyü çağırmak istemem ama genelde böyle olunca sevdiğin bir insanın ölme haberi geliyor, inşallah öyle olmaz ama.
bence son arkadas sacmalamis tamamen hurafe kotu dusunme gelip gecer kafani bosaltmaya calis.Kardeş gece gece ne ayaksın kurbanın olayım. Ne alaka?
Allah korusun.
Olabilir. Benim sorunum değil. Bu insanlar düzelmez, gelipte konuyu çarpıtma.Kadınlar geceleri dışarı çıktığında her dakika başına bir şey gelme korkusu ile yürürler. Ve bu arkadaşın dediği kötü his her saniye yaşanır. Yani kadınlar bu hissi sürekli yaşıyor bir düşünün istedim.
İnşallah hocam. Teşekkürlerbence son arkadas sacmalamis tamamen hurafe kotu dusunme gelip gecer kafani bosaltmaya calis.
Hurafe de olabilir, ama ben genelde öyle olunca birinin vefat haberi geliyor ondan öyle bir çıkarım yaptım yanibence son arkadas sacmalamis tamamen hurafe kotu dusunme gelip gecer kafani bosaltmaya calis.
olabilir ama arkadas kotu hissettigini belirtmis yaptiginiz yaraya tuz basmak.Hurafe de olabilir, ama ben genelde öyle olunca birinin vefat haberi geliyor ondan öyle bir çıkarım yaptım yani
Haklısınız hocam, @Konsquent kusura bakmayın dalgın anımda yazdım birazolabilir ama arkadas kotu hissettigini belirtmis yaptiginiz yaraya tuz basmak.
Sorun yok. Uyku girmedi gözüme uyuyamıyorum (senle bir alakası yok)Haklısınız hocam, @Konsquent kusura bakmayın dalgın anımda yazdım biraz
Umarım benle alakası yoktur, varsa suçluluk duygusundan bu gece bende uyuyamam.Sorun yok. Uyku girmedi gözüme uyuyamıyorum (senle bir alakası yok)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.