İçimdeki kötü düşünceleri nasıl atabilirim?

Doğa Aden

Hectopat
Daha fazla  
İçimde son zamanlarda yaşadığım konularla alakalı kötü düşünceler var. Bunları nasıl kafamdan atabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda nedense paronayaklaştım önce sosyal medyadan fotoğrafımla (normal bir fotoğrafımın) yayılmasıyla tehdit edildim ve bir şey olmadı sonrada nedense sosyal medyadan eskiden çok eski değil ettiğim bazı hakaretler yüzünden dava açılma olasılığı geldi ve aklımdan çıkmıyor.

Son zamanlarda nedense paronayaklaştım önce sosyal medyadan fotoğrafımla (normal bir fotoğrafımın) yayılmasıyla tehdit edildim ve bir şey olmadı sonrada nedense sosyal medyadan eskiden çok eski değil ettiğim bazı hakaretler yüzünden dava açılma olasılığı geldi ve aklımdan çıkmıyor.
Amaaan hocam, eskiden benim kadar küfür etme olasılığınız yoktur sallayın gitsin dava açılsa ne olacak küfürden max para cezası alırsınız. Herkes ediyor küfür zaten fotoğrafınızı da kimse yayamaz yaysa de ne olacak sanki?

Amaaan hocam, eskiden benim kadar küfür etme olasılığınız yoktur sallayın gitsin dava açılsa ne olacak küfürden Max para cezası alırsınız. Herkes ediyor küfür zaten fotoğrafınızı da kimse yayamaz yaysa de ne olacak sanki?

Sallayamıyorum işte reşit değilim aile evinde yaşıyorum.

Sallayamıyorum işte reşit değilim aile evinde yaşıyorum.
Hocam, fotoğraf yayma gibi bir şey yapacağını sanmıyorum yürek ister onu sallayın zaten. küfürden dava yeme olasılığınızda %1 falan kim birine küfür ettin diye uğraşıp seni dava edecek? Büyük birinin durduk yere anasına falan sövmediyseniz bir şey olmaz korkmayın.

Hocam öncelikle merhaba, bende paranoyadan şikayetçi biriyim. Sosyal medya hesabımda sürekli hikaye kısmına bakardım "ya bir şekilde yanlışlıkla kendimi çekip attıysam" diye söylenirdim. Arkadaşlarıma yanlışlıkla mesaj atmış mıyım diye tekrar kontrol ederdim. Çok paranoyaktım sosyal medyada. Böyle giderken sosyal medya hesabımı kapatma kararı verdim ve kapattığımdan beri gerçekten rahatladım diyebilirim. Kapatmadan önce "ya beni yanlış anlarlarsa, engelledi sanarlarsa" tarzı düşünceler kafamı meşgul ediyordu. Sonra anlık bir gazla kapattım. Hiç "neden engelledin? Hesabını mı kapattın?" tarzı mesaj almadım ve fazlasıyla rahatladım sosyal medya konusunda. Size kapatın demiyorum ama düşünebilirsiniz, onun dışında zaten birileri sizi ettiğiniz hakaretlerden dolayı dava edecek olsa beklemez SS'lerle beklemeden edebilir, yani içinizi ferah tutun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı