Amaaan hocam, eskiden benim kadar küfür etme olasılığınız yoktur sallayın gitsin dava açılsa ne olacak küfürden max para cezası alırsınız. Herkes ediyor küfür zaten fotoğrafınızı da kimse yayamaz yaysa de ne olacak sanki?Son zamanlarda nedense paronayaklaştım önce sosyal medyadan fotoğrafımla (normal bir fotoğrafımın) yayılmasıyla tehdit edildim ve bir şey olmadı sonrada nedense sosyal medyadan eskiden çok eski değil ettiğim bazı hakaretler yüzünden dava açılma olasılığı geldi ve aklımdan çıkmıyor.
Amaaan hocam, eskiden benim kadar küfür etme olasılığınız yoktur sallayın gitsin dava açılsa ne olacak küfürden Max para cezası alırsınız. Herkes ediyor küfür zaten fotoğrafınızı da kimse yayamaz yaysa de ne olacak sanki?
Hocam, fotoğraf yayma gibi bir şey yapacağını sanmıyorum yürek ister onu sallayın zaten. küfürden dava yeme olasılığınızda %1 falan kim birine küfür ettin diye uğraşıp seni dava edecek? Büyük birinin durduk yere anasına falan sövmediyseniz bir şey olmaz korkmayın.Sallayamıyorum işte reşit değilim aile evinde yaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.