İçimi döküyorum

Abi senin içinde üzüldüm senin dediğini ve diğer abla/abileriminde dediklerini uyguluyacağım artık hayırlısı diyelim yeni bir okula başlayacağım bu sene farklı bir semtte inşallah hayırlısı neyse o olur.

Hiçbir şeyin yoksa ya müzik dinle ya müzik üret kardeşim. Çünkü hissettiğin duyguyu belli bir müzikle bulman çok kolaydır ve sonuç da verir. Sansar salvo hayat kurtarır

Hiçbir şeyin yoksa ya müzik dinle ya müzik üret kardeşim. Çünkü hissettiğin duyguyu belli bir müzikle bulman çok kolaydır ve sonuç da verir. Sansar salvo hayat kurtarır.

Biraz ergence gelecek ama Ahmet kayanın hani benim gençliğim nerede dinliyorum kulağıma çok hoş geliyor.

Biraz ergence gelecek ama Ahmet kayanın hani benim gençliğim nerede dinliyorum kulağıma çok hoş geliyor.

Neyi seviyorsan kardeşim orası sana kalmış. Ama sevdiğini dinlemek -hatta sadece dinlemek değil sevdiğin herhangi bir şey- iyi gelir. Yazılımla falan da ilgilenirsen zaten kimseye ihtiyaç duymadan yaşarsın ülkede iyi sayılan iki üç meslek anca vardır maalesef.

Yazılım düşünüyorum haftaya kursa başlayacaktım hatta. Onun dışında oyun oynamayı severim ama bilgisayarı elimden aldılar.

Böyle şaka yaptıktan sonra küfür edip ayrılan insanlarla arkadaş olma zaten. Böyle insanlardan ne kadar önce kurtulsan o kadar iyi. Diğerleri için üzüldüm.

Arkadaş 50 TL deyince, küfür edip banlamışlar. Çok garip. Umarım kurgu değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…