İçimi nasıl rahatlatabilirim?

Hocam X kişisi ile konuşmaya çalıştım. Umursamıyor veya yanımdan gidiyor. O yüzden konuşmayacağım.

Bir kişi kabul edecekse sizi olduğunuz gibi kabul etsin. Bu şekilde düşünmemelisiniz dediğim gibi.

Ki zaten beceremem konuşmaları. Daha göz teması kuramıyorum. Geçen bir tane hocam zorla kollarımdan tutup kendine çevirdi. Gözlerime bak dedi. Hoşuma gitmedi. Eğer bir daha yaparsa dile getireceğim. Bu arada bunu başka bir hoca yaptı. Sevdiğim hoca değil.

@freakcnsl hocaya rahatsız olduğunuzu belirtin. Hiçbir hoca o şekilde size davranamaz. Sorsan iyi bir şey yaptım der, sorsan müthiş eğitimci. Yazık...

Zaten bir daha yaparsa dile getireceğim. Gidip durduk yere hocaya diyecek halim yok.
Haklısınız, bir daha yaparsa kesinlikle dile getirin. Tepkinizi ortaya koyun.

Resim çiziyorum. Bir tek o hobim. İçimde ki sıkıntıyı atmak istiyorum. Bu arada sevdiğim hocanın dersinde anksiyete atağı geçirdim. Hatta tam geçirirken beni tahtaya kaldırdı soru için. Neyse ki belli olmadı. Neden geçirdim bilmiyorum.

Bence X ve Y kişinin hayatında olması yerine olmaması daha iyi. 0 her zaman -2'den daha iyidir.

Belki okumak isterseniz diye link bırakayım dedim hocam. Belki yardımcı olabilir, deneyimlerimi ara sıra bu şekilde konu açarak yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…