YouTube İçin içerik önerisi

• Konuyu başlatan zeeQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 272

zeeQ

Centipat
Merhaba YouTube'a içerik üretmeye başlamak istiyorum, daha önceden 2 video atmıştım, biri 400 biri 200 izlenmişti, ama içerik konusunda tıkandım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dostum eğer bir hobin var ise ve çok iyiysen onun eğitimlerini çekebilirsin. Eğlenceli olacağını düşünüyorsan yaptığın sporun videosunu çekebilirsin. Çok iyi olduğun oyun hakkında videolar çekebilirsin. Ve yapay zekadan fikir için yardım alabilirsin. Örneğin oynayacağın oyunu yaz ve bana şu şu konseptte fikir sun de. İşine yarayabilir.

Selamlar. İçerik olarak sayılır mı bilmiyorum ama içeriklerinde tamamen kusursuz olmaya çalışma, biraz samimiyetini gösteren kusurlar olsun. Örnek vermek gerekirse işte mesela sesli gülmen. Bunu gidip videolarda ya millet rahatsız olur mu? diye düşünerek kesme, sen o an videoda değilmiş gibi eğlenirsen izleyici de video izliyormuş gibi değil de böyle sohbet ediyormuş gibi eğlenir. Başka bir tavsiye vermek gerekirse, özen gösterdiğini belirt. Kapak fotoğrafını o videonun ilgi çekeceği şeyler yap, o videoyla alakalı olsun. Video içeriği de gündem değişip duruyor, bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı