Fatih GÜRBÜZ Kilopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #11 Çektim Dosya Ekleri IMG_0029 (1).JPG 38,4 KB · Görüntüleme: 41
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 19 Temmuz 2019 #12 HDD'deki sistem UEFI mi kurulu Legacy mi? Boot ayarlarindan 2sini de tek tek deneyin eger anakart UEFI destekliyorsa. Anakart UEFI desteklemiyorsa ve HDD UEFI kuruluysa o HDD'ye Legacy kurulum yapmak disinda boot edebilme sansin yok.
HDD'deki sistem UEFI mi kurulu Legacy mi? Boot ayarlarindan 2sini de tek tek deneyin eger anakart UEFI destekliyorsa. Anakart UEFI desteklemiyorsa ve HDD UEFI kuruluysa o HDD'ye Legacy kurulum yapmak disinda boot edebilme sansin yok.
Fatih GÜRBÜZ Kilopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #13 Mikael dedi: HDD'deki sistem UEFI mi kurulu Legacy mi? Boot ayarlarindan 2sini de tek tek deneyin eger anakart UEFI destekliyorsa. Anakart UEFI desteklemiyorsa ve HDD UEFI kuruluysa o HDD'ye Legacy kurulum yapmak disinda boot edebilme sansin yok. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım UEFI desteklemiyor. HDD UEFI kurulu mu emin değilim ama çalışmadığına göre büyük ihtimal UEFI kurulumdur. Teşekkür ederim.
Mikael dedi: HDD'deki sistem UEFI mi kurulu Legacy mi? Boot ayarlarindan 2sini de tek tek deneyin eger anakart UEFI destekliyorsa. Anakart UEFI desteklemiyorsa ve HDD UEFI kuruluysa o HDD'ye Legacy kurulum yapmak disinda boot edebilme sansin yok. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım UEFI desteklemiyor. HDD UEFI kurulu mu emin değilim ama çalışmadığına göre büyük ihtimal UEFI kurulumdur. Teşekkür ederim.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 19 Temmuz 2019 #14 Fatih GÜRBÜZ dedi: Benim anakartım UEFI desteklemiyor. HDD UEFI kurulu mu emin değilim ama çalışmadığına göre büyük ihtimal UEFI kurulumdur. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O zaman Legacy kurulum yapip Windows 10 kullanabilirsiniz.
Fatih GÜRBÜZ dedi: Benim anakartım UEFI desteklemiyor. HDD UEFI kurulu mu emin değilim ama çalışmadığına göre büyük ihtimal UEFI kurulumdur. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O zaman Legacy kurulum yapip Windows 10 kullanabilirsiniz.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Temmuz 2019 #15 Mikael dedi: O zaman Legacy kurulum yapip Windows 10 kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Legacy ile Windows 10 dayanılmaz yavaş oluyor.
Mikael dedi: O zaman Legacy kurulum yapip Windows 10 kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Legacy ile Windows 10 dayanılmaz yavaş oluyor.
Fatih GÜRBÜZ Kilopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #16 Mikael dedi: O zaman Legacy kurulum yapip Windows 10 kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İçinde lisanlı Windows olduğu için yeni kurulum yapmak istemiyorum. Ama bulacağım bir yolunu teşekkür ederim herkese.
Mikael dedi: O zaman Legacy kurulum yapip Windows 10 kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İçinde lisanlı Windows olduğu için yeni kurulum yapmak istemiyorum. Ama bulacağım bir yolunu teşekkür ederim herkese.