I have a problem with ubuntu starting after installation. I try to install ubuntu os on my Lenovo L480 laptop and installation is successful, but after how the system asks me to take off the instal...
Tabi ihtimalleri göz ardı etmemek lazım. Ben sürekli indireceğim spesifik iso ve benzeri dosyalarımı internet download manager aracılığı ile yapıyorum. Kırılmalara karşı tek garantim budur.
Tabi ihtimalleri göz ardı etmemek lazım. Ben sürekli indireceğim spesifik iso ve benzeri dosyalarımı internet download manager aracılığı ile yapıyorum. Kırılmalara karşı tek garantim budur.
Ventoy boot ekranı geliyor, Linux Mint seçim ekranı da geliyor ancak hem uyumluluk modu hem normal modda 2 dakika falan açılmasını bekledikten sonra yeniden başlatıyor bu arada bunu söylememişim USB'yi BIOS'tan önyükleme sırasında ilk sıraya alıyorum.
3 ay öncesine kadar geçen sene aldığım SD 64 GB'lık USB'im ve Ventoy ile sorunsuz boot edebiliyor iken, artık 64 GB'lık USB'imde boot çalışmıyor. Defalarca formatlamama rağmen soruna çözüm bulamadım.
Ben de mecburen 12 yıllık 16 GB'lık Toshiba marka USB ile Ventoy boot etmeye devam ediyorum.