İçinde Windows kurulu olan SSD nasıl biçimlendirilir?

barella

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Elimde bir SSD var ekstra depolama alanı olarak kullanmak istiyorum fakat içinde Windows kurulu olduğu için az yer var birçok uygulama ile formatlamayı denedim fakat her seferinde hata alıyorum. Aygıt çalışıyor bir şey açmayın gibi hatalar veriyorlar fakat hiçbir dosya açık değil nasıl formatlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Windows kuruyorken nasıl yapıyorsanız o şekilde yapın, disk ekranına geldiğinizde oradan silin.

Windows kuruyorken nasıl yapıyorsanız o şekilde yapın, disk ekranına geldiğinizde oradan silin.

Disk ekranı derken hocam tam anlamadım. Bir de biçimlendirmeyi denedim hepsi olmuyor, olanlarda çıkar-tak sonrası geri geliyor.

Disk ekranı derken hocam tam anlamadım. Bir de biçimlendirmeyi denedim hepsi olmuyor, olanlarda çıkar-tak sonrası geri geliyor.
Hocam normal bilgisayarınıza format atar, yani Windows kurar gibi ilerleyin. Disk ekranından, bahsettiğiniz diski silin.

Hocam normal bilgisayarınıza format atar, yani Windows kurar gibi ilerleyin. Disk ekranından, bahsettiğiniz diski silin.

Hocam şu an ana diskte Windows kurulu bu yüzden seçebileceğim bir ekran yok. Format işlerinden de pek anlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı