Çözüldü İçinde Windows kurulu olan SSD nasıl sıfırlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gorkem.0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimdeki M.2 SSD'yi komple sıfırlayıp satmaya hazır hale getirmek istiyorum. Sonra söküp yeni SSD takacağım. Nasıl yapabilirim?

Liveboot ile (Linux) yapabilirsin. Liveboot'u başlattığın zaman GParted'ı açıp bütün diskleri sil. Sonra bilgisayarı kapat ve USB'yi çıkarıp bilgisayar açılıyor mu bir kontrol et.

Yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam diske clean attım bu hatayı verdi.
Virtual disk service error:
Geçerli önyükleme, sistem, disk belleği, kilitlenme dökümü veya hazırda bekletme birimi içeren diskte temizleme işlemine izin verilmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam diske clean attım bu hatayı verdi.
Virtual disk service error:
Geçerli önyükleme, sistem, disk belleği, kilitlenme dökümü veya hazırda bekletme birimi içeren diskte temizleme işlemine izin verilmez.

Hocam dediğimi denemenizi tavsiye ediyorum, yardımcı olmamı istiyosanız yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux nasıl oluyor hocam?

Altı üstü disk silmek için çok fazla uğraşmak istemiyorum.

Yok hocam, uğraşmayacaksınız. Linux da kurmayacaksanız sadece USB'den çalıştırıp GParted uygulamasını açıp diskleri sileceksiniz. Yapacaksanız ISO atayim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…