okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 11 Mayıs 2022 #61 Biz Tanrı'nın zihninde yaşıyoruz. Yani gerçek bir dünyadayız. İdealar ve Maddelee dünyası.
notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 17 Kasım 2022 #62 Simülasyonsa bile senin en çok önem verdiğin ve büyük ihtimalle sahip olduğun tek gerçeklik bu gerçeklik olduğu için mantıksal açıdan bu gerçeklik senin gerçekliğin yani gerçek oluyor.
Simülasyonsa bile senin en çok önem verdiğin ve büyük ihtimalle sahip olduğun tek gerçeklik bu gerçeklik olduğu için mantıksal açıdan bu gerçeklik senin gerçekliğin yani gerçek oluyor.
manyagimben Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer Ankara 17 Kasım 2022 #63 Belki de hepiniz şu an simulasyon parçasısınız ve bana çaktırmamaya çalışıyorsunuz.
notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 17 Kasım 2022 #64 manyagimben dedi: Belki de hepiniz şu an simulasyon parçasısınız ve bana çaktırmamaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Değilim hocam. Gerçi belki şu an siz bir parçasınız ve bana çaktırmamaya çalışıyorsunuz?
manyagimben dedi: Belki de hepiniz şu an simulasyon parçasısınız ve bana çaktırmamaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Değilim hocam. Gerçi belki şu an siz bir parçasınız ve bana çaktırmamaya çalışıyorsunuz?
manyagimben Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer Ankara 17 Kasım 2022 #65 notmythier dedi: Değilim hocam. Gerçi belki şu an siz bir parçasınız ve bana çaktırmamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hadi kandırmayın beni, gerçekleri söyleyin.
notmythier dedi: Değilim hocam. Gerçi belki şu an siz bir parçasınız ve bana çaktırmamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hadi kandırmayın beni, gerçekleri söyleyin.
notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 17 Kasım 2022 #66 manyagimben dedi: hadi kandırmayın beni, gerçekleri söyleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bi' gidin ya, gerçek misiniz değil misiniz nasıl emin olacağım?
manyagimben dedi: hadi kandırmayın beni, gerçekleri söyleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bi' gidin ya, gerçek misiniz değil misiniz nasıl emin olacağım?
manyagimben Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer Ankara 17 Kasım 2022 #67 notmythier dedi: Hocam bi' gidin ya, gerçek misiniz değil misiniz nasıl emin olacağım? Genişletmek için tıkla... Ya biz gerçeksek, forumdakiler simulasyon?
notmythier dedi: Hocam bi' gidin ya, gerçek misiniz değil misiniz nasıl emin olacağım? Genişletmek için tıkla... Ya biz gerçeksek, forumdakiler simulasyon?
notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 17 Kasım 2022 #68 manyagimben dedi: Ya biz gerçeksek, forumdakiler simulasyon? Genişletmek için tıkla... Ya Forumdakiler gerçek, Recep Tayyip Erdoğan simülasyonsa?
manyagimben dedi: Ya biz gerçeksek, forumdakiler simulasyon? Genişletmek için tıkla... Ya Forumdakiler gerçek, Recep Tayyip Erdoğan simülasyonsa?
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 45 17 Kasım 2022 #69 Gerçek değil ama çaktırmayın. Gerçekmiş gibi devam.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #70 Bazı yerler gerçek sadece diğerleri NPC; Mesela Türkiye gerçek bir server.