eeeee123 Centipat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 349 28 Mayıs 2021 #261 ghostrtr dedi: Hardcore oynamak yerine eğlenmek için oynayın bence daha keyifli herhangi bir e-spor takımında değilseniz. Genişletmek için tıkla... Ben zaten hep öyle oynuyorum ama aim alamıyorum eskiden minimum 20 kill alıyordum hardcore oynamadan.
ghostrtr dedi: Hardcore oynamak yerine eğlenmek için oynayın bence daha keyifli herhangi bir e-spor takımında değilseniz. Genişletmek için tıkla... Ben zaten hep öyle oynuyorum ama aim alamıyorum eskiden minimum 20 kill alıyordum hardcore oynamadan.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2021 #262 winesandsmiles dedi: Tamam, sen git izle. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapıyorum ve arkadaşa da bunu tavsiye ettim çünkü mutlu olacak ve en önemlisi parası cebinde kalacak.
winesandsmiles dedi: Tamam, sen git izle. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapıyorum ve arkadaşa da bunu tavsiye ettim çünkü mutlu olacak ve en önemlisi parası cebinde kalacak.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.334 Makaleler 149 Çözümler 44 28 Mayıs 2021 #263 @theYagi DH editörlüğümü kabul etmedi. E-posta veya bir görüntü atmayacağım, gizlilik açısından fakat durum bu konusunu açarım.
@theYagi DH editörlüğümü kabul etmedi. E-posta veya bir görüntü atmayacağım, gizlilik açısından fakat durum bu konusunu açarım.
classfiftyone Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #264 Ma'at dedi: Şu anlık tek derdim Flight Simulator 2020'ye gelen 11.46 GB'lık güncelleme... Genişletmek için tıkla... Keşke tek derdim bu olsaydı..
Ma'at dedi: Şu anlık tek derdim Flight Simulator 2020'ye gelen 11.46 GB'lık güncelleme... Genişletmek için tıkla... Keşke tek derdim bu olsaydı..
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.849 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul 28 Mayıs 2021 #265 Matematik 2 Finali... Bir de 2 yıldır çok sevdiğim ama bir türlü olamadığımız kız...
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.334 Makaleler 149 Çözümler 44 28 Mayıs 2021 #266 @theYagi Seninle aynısı olmasa bile benzer bir durumu yaşadım. "Makaleleriniz güzel fakat geldiğiniz yer değil" tarzı bir cümle kurdular. Sonra kusura bakmayın dediler. Doğrusu, üzülmedim. Pek üzülecek bir durum değil.
@theYagi Seninle aynısı olmasa bile benzer bir durumu yaşadım. "Makaleleriniz güzel fakat geldiğiniz yer değil" tarzı bir cümle kurdular. Sonra kusura bakmayın dediler. Doğrusu, üzülmedim. Pek üzülecek bir durum değil.
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #267 EnesEfe dedi: Evet öyle yapıyorum ve arkadaşa da bunu tavsiye ettim çünkü mutlu olacak ve en önemlisi parası cebinde kalacak. Genişletmek için tıkla... Vicdanı rahat ediyorsa izlesin.
EnesEfe dedi: Evet öyle yapıyorum ve arkadaşa da bunu tavsiye ettim çünkü mutlu olacak ve en önemlisi parası cebinde kalacak. Genişletmek için tıkla... Vicdanı rahat ediyorsa izlesin.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2021 #268 winesandsmiles dedi: Vicdanı rahat ediyorsa izlesin. Genişletmek için tıkla... Yine aynı şeyler .
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #269 iKayraOnur dedi: Almanya neredeyse 1.500€ asgari maaş alıyormuş şaka gibi. Genişletmek için tıkla... O da var. Ama bizim ülkeye gelen daha ucuza alıyor garip bir şekilde.
iKayraOnur dedi: Almanya neredeyse 1.500€ asgari maaş alıyormuş şaka gibi. Genişletmek için tıkla... O da var. Ama bizim ülkeye gelen daha ucuza alıyor garip bir şekilde.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #270 Marmelatseven dedi: Eki Görüntüle 1044993 Iyyy. Genişletmek için tıkla... Ne demek istedi şair ben anlayamadım?
Marmelatseven dedi: Eki Görüntüle 1044993 Iyyy. Genişletmek için tıkla... Ne demek istedi şair ben anlayamadım?