Çok teşekkür ederim.Hocam Allah sabır versin.
Çok teşekkür ederim.Hocam Allah sabır versin.
Sınava çok az kaldı öğretmenim aşırı fazla ödev veriyor. Hiçbirini yapmıyorum. Ne yaparsam yapayım bitiremeyeceğim. Her seferinde başka yalan atıyorum.
Ne tesadüf aynı durum bende de var. Öğrenim seviyesi artsa bile çok ödev verme zihniyeti değişmiyor.
Böyle şeyleri bekleyen, indirimleri bekleyen ve sorununu tek yöntemle çözmek isteyen kişilerden bıktım para harcamaya ne kadar meraklısınız. Gerçekten bu "içinizi dökün" konusuna yazacak kadar önemli bir şeyse benim gibi yapıp gelmeden izleyin bu forumda insanlara istediklerinin ve keyiflerinin daha önemli olduğunu anlatmaktan yoruldum. Yav en basidinden izlemek istediğiniz içeriği internete yazsanız yine izlersiniz.Disney+´ın gelmesini bekliyorum.![]()
Tamam, sen git izle.Böyle şeyleri bekleyen, indirimleri bekleyen ve sorununu tek yöntemle çözmek isteyen kişilerden bıktım para harcamaya ne kadar meraklısınız. Gerçekten bu "içinizi dökün" konusuna yazacak kadar önemli bir şeyse benim gibi yapıp gelmeden izleyin bu forumda insanlara istediklerinin ve keyiflerinin daha önemli olduğunu anlatmaktan yoruldum. Yav en basidinden izlemek istediğiniz içeriği internete yazsanız yine izlersiniz.
Hardcore oynamak yerine eğlenmek için oynayın bence daha keyifli herhangi bir e-spor takımında değilseniz.Aimimi kaybettim. Şu anda çok üzgünüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.