İçinizi dökün

Oyun oynayamıyorum, oyun oynayacak hevesim yok oldu zaman geçtikçe hayattan soğudum hayattan eski tadı alamıyorum yaş 18 bitik hissediyorum üstesinden gelemiyorum, kızlarla konuşmaya başlıyorum mesela sonra niye konuşayım zaten bir amaç yok diyorum konuşmayı kesiyorum, zaten hayattan bir beklentim yok hiçbir şey sarmıyor artık gibi gibi şeyler işte.

Son düzenleme:
Sınava çok az kaldı öğretmenim aşırı fazla ödev veriyor. Hiçbirini yapmıyorum. Ne yaparsam yapayım bitiremeyeceğim. Her seferinde başka yalan atıyorum.

Ne tesadüf aynı durum bende de var. Öğrenim seviyesi artsa bile çok ödev verme zihniyeti değişmiyor. Bilgisayar programcılığı son sınıfım DGS çalışamadım. Şu sınavlar bitsin bütün kitap okucam telefon bilgisayar oyun oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç arkadaşım yok. Huzurum yok. Genel yaşıtlarımın sorunları gibi ama değil. Ailevi sorunlar, gelecek kaygısı... Oyun oynayarak hafifletmeye çalışırdım ama mavi ekranlar sağolsun o da yok. Ailem dahil kimseye derdimi anlatamıyorum. Hayatsız gibi forumda takılmaktan başka işim yok. Böyle, rahatladım gerçekten.

Disney+´ın gelmesini bekliyorum. 😑
Böyle şeyleri bekleyen, indirimleri bekleyen ve sorununu tek yöntemle çözmek isteyen kişilerden bıktım para harcamaya ne kadar meraklısınız. Gerçekten bu "içinizi dökün" konusuna yazacak kadar önemli bir şeyse benim gibi yapıp gelmeden izleyin bu forumda insanlara istediklerinin ve keyiflerinin daha önemli olduğunu anlatmaktan yoruldum. Yav en basidinden izlemek istediğiniz içeriği internete yazsanız yine izlersiniz.

Böyle şeyleri bekleyen, indirimleri bekleyen ve sorununu tek yöntemle çözmek isteyen kişilerden bıktım para harcamaya ne kadar meraklısınız. Gerçekten bu "içinizi dökün" konusuna yazacak kadar önemli bir şeyse benim gibi yapıp gelmeden izleyin bu forumda insanlara istediklerinin ve keyiflerinin daha önemli olduğunu anlatmaktan yoruldum. Yav en basidinden izlemek istediğiniz içeriği internete yazsanız yine izlersiniz.
Tamam, sen git izle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı