Bende 200'ü geçmek istemezdim aslında, sadece 1 defa alacağım bir şey olursa diyerekten 1 kerelik bu parayı vermek istiyorum, zaten burada adı geçen matarayı eskiden 200'TL'ye falan görmüştüm sanırım, fiyatlara ne ara ne oldu hiç anlayamadım gerçekten, o zamanlar öyle denk gelerek görmüştüm bu mataryayı da, önerildiğini bilseydim o fiyata alırdım
. Ah ah, mataraların fiyatları bile ne olmuş böyle.
Vücut & genetik tipim lucifer gibi olmasa da bayağı resmi giyinmeye çalışmak isteyen bir insanım ki böyle minikten kombinler içinde parçaları birleştirmeye çalışıyorum, bunlar yine ucuza resmi giyinmek isteyenin ucuz şeyleri olacak sanırım, keşke bir an önce ülkemiz ekonomik konularda daha iyi günler görse ve de pandemiden kurtulsak, bu sayede bu kombinlere ulaşımın kolaylığının artmasıyla da bu kombinleri dışarıda da daha bir istediğim gibi kullanabilirdim, gerçekten şanssız zamanlardayız gibi ki bir de yaşadığımız yerlerde ki saldırgan insan tiplerinin artması bile insanı diken üzerinde bırakmıyor değil
.
Kırılma durumu hoş olmazdı gerçekten, bir de ben böyle kırılacak yönelik bir şey ise kesin kırardım yanlışlıkla
. Sakarlığımda en olmayacak şeylerde kendini gösterebiliyor.