İçki için olmayan içki matarası önerisi

Restoran bardakları ile çok bir bağ kurmuyordum oysaki :D, kullanacağım matara ile bir bağım olacağı için ilk ve son kullananı ben olmak isterdim, o manada 😅.
Tipinde etkisi var mıdır peki cık, cık'lara, mesela böyle bir tipim olsaydı(ne yazık ki yok😅) cık, cık'lar azalır mıydı? :D

Eki Görüntüle 1303707
Valla Lucifer önümde matarasını kafaya dikse en muhafazakar insan olsam dahi hey maşallah, endama bak derim. Ben yine dediğimi sürdüreceğim, güzelce temizlenirse zaten herhangi bir alacağınız mataradan daha temiz olur inanın ki. Yalnız daha önce içinde alkol bulunduğu için koku yapabilir onu gidermek de mümkün. Bisiklet suluğuma bira doldururum genelde dolayısıyla içi epey bir kokar ancak 1-2 güzel yıkama sonrasında sıfır gibi olur.
Dediğiniz koku yapmayan matara bunun gibi miydi peki, yani yazdığınız Google'a arattığımda ilk karşıma çıkan buydu diyeyim en azından 😅.
Yok hayır, cam olanlardan bahsediyorum. Tabii Kanyak yazarsanız görürsünüz. Bir de yorumlarda plastik olduğu belirtilmiş, çelikten de beterdir. Metal yapılı mataraların çoğu muhtemelen ne denirse desin, koku yapacaktır. Dolayısıyla cam kullanmadığını sürece 0 koku derdiniz olmasın. Benim mataramda devamlı sirkülasyon olduğu için koku derdim olmuyor tahminimce siz de devamlı doldurup boşaltacağınız için sorun yaşamazsınız.

Lucifer Reis'in o tip ne gerçekten öyle, hani bu şeyler bir insanda bu kadar mı güzel gözükür 😄.
Vallahi lucifer önümde matarasını kafaya dikse en muhafazakar insan olsam dahi hey maşallah, endama bak derim. Ben yine dediğimi sürdüreceğim, güzelce temizlenirse zaten herhangi bir alacağınız mataradan daha temiz olur inanın ki. Yalnız daha önce içinde alkol bulunduğu için koku yapabilir onu gidermek de mümkün. Bisiklet suluğuma bira doldururum genelde dolayısıyla içi epey bir kokar ancak 1-2 güzel yıkama sonrasında sıfır gibi olur.

Yok hayır, cam olanlardan bahsediyorum. Tabii kanyak yazarsanız görürsünüz. Bir de yorumlarda plastik olduğu belirtilmiş, çelikten de beterdir. Metal yapılı mataraların çoğu muhtemelen ne denirse desin, koku yapacaktır. Dolayısıyla cam kullanmadığını sürece 0 koku derdiniz olmasın. Benim mataramda devamlı sirkülasyon olduğu için koku derdim olmuyor tahminimce siz de devamlı doldurup boşaltacağınız için sorun yaşamazsınız.

Son dediğinizi tam anlayamamıştım, cam kullanmamı mı önerirdiniz yoksa metal mi? Bu 344'TL'lik stanley matarası da hoşuma gitmişti aslında, düzenli bir yıkama & kullanım ile koku kalmaz diyor iseniz bu mataraya da bir şans vermek isterim, tabii yine bu sitelerden bir ürün öneriniz var ise onlara da bakmak isterim.

Fikrimce bahsettiğim üzere 200'ü aşkın paralar ödemeyin. 170TL halen daha 35'lik bir kalitesiz viski parası olabiliyor.
Son dediğinizi tam anlayamamıştım, cam kullanmamı mı önerirdiniz yoksa metal mi? Bu 344'TL'lik stanley matarası da hoşuma gitmişti aslında, düzenli bir yıkama & kullanım ile koku kalmaz diyor iseniz bu mataraya da bir şans vermek isterim, tabii yine bu sitelerden bir ürün öneriniz var ise onlara da bakmak isterim.
Düzenli bir yıkama yanı sıra kullanım ile herhangi bir matarada koku kalacağını zannetmem. Stanley matara epey güzel, eğer ikinci el almamak konusunda kesin kararlıysanız kesinlikle alınabilir. Üstte bahsettiğim gibi fazladan 150-200 lira para dökmeye gerek yok yalnızca.
Cam matara da bir alternatif olsun diye söyledim sizin için. Cam matara da hoştur. Ancak kırılması durumu hoş olmaz.

Fikrimce bahsettiğim üzere 200'ü aşkın paralar ödemeyin. 170TL halen daha 35'lik bir kalitesiz viski parası olabiliyor.

Düzenli bir yıkama yanı sıra kullanım ile herhangi bir matarada koku kalacağını zannetmem. Stanley matara epey güzel, eğer ikinci el almamak konusunda kesin kararlıysanız kesinlikle alınabilir. Üstte bahsettiğim gibi fazladan 150-200 lira para dökmeye gerek yok yalnızca.

Bende 200'ü geçmek istemezdim aslında, sadece 1 defa alacağım bir şey olursa diyerekten 1 kerelik bu parayı vermek istiyorum, zaten burada adı geçen matarayı eskiden 200'TL'ye falan görmüştüm sanırım, fiyatlara ne ara ne oldu hiç anlayamadım gerçekten, o zamanlar öyle denk gelerek görmüştüm bu mataryayı da, önerildiğini bilseydim o fiyata alırdım 😅. Ah ah, mataraların fiyatları bile ne olmuş böyle.
Vücut & genetik tipim lucifer gibi olmasa da bayağı resmi giyinmeye çalışmak isteyen bir insanım ki böyle minikten kombinler içinde parçaları birleştirmeye çalışıyorum, bunlar yine ucuza resmi giyinmek isteyenin ucuz şeyleri olacak sanırım, keşke bir an önce ülkemiz ekonomik konularda daha iyiye gitse ve de pandemiden kurtulsak, bu sayede bu kombinlere ulaşımın kolaylığının artmasıyla da bu kombinleri dışarıda da daha bir istediğim gibi kullanabilirdim, gerçekten şanssız zamanlardayız gibi ki bir de yaşadığımız yerlerde ki saldırgan insan tiplerinin artması bile insanı diken üzerinde bırakmıyor değil 😅.

Cam matara da bir alternatif olsun diye söyledim sizin için. Cam matara da hoştur. Ancak kırılması durumu hoş olmaz.

Kırılma durumu hoş olmazdı gerçekten, bir de ben böyle kırılmaya yönelik bir şey ise kesin kırardım yanlışlıkla 😅. Sakarlığımda en olmayacak şeylerde kendini gösterebiliyor.

Son düzenleme:
Bende 200'ü geçmek istemezdim aslında, sadece 1 defa alacağım bir şey olursa diyerekten 1 kerelik bu parayı vermek istiyorum, zaten burada adı geçen matarayı eskiden 200'TL'ye falan görmüştüm sanırım, fiyatlara ne ara ne oldu hiç anlayamadım gerçekten, o zamanlar öyle denk gelerek görmüştüm bu mataryayı da, önerildiğini bilseydim o fiyata alırdım 😅. Ah ah, mataraların fiyatları bile ne olmuş böyle.

Vücut & genetik tipim lucifer gibi olmasa da bayağı resmi giyinmeye çalışmak isteyen bir insanım ki böyle minikten kombinler içinde parçaları birleştirmeye çalışıyorum, bunlar yine ucuza resmi giyinmek isteyenin ucuz şeyleri olacak sanırım, keşke bir an önce ülkemiz ekonomik konularda daha iyi günler görse ve de pandemiden kurtulsak, bu sayede bu kombinlere ulaşımın kolaylığının artmasıyla da bu kombinleri dışarıda da daha bir istediğim gibi kullanabilirdim, gerçekten şanssız zamanlardayız gibi ki bir de yaşadığımız yerlerde ki saldırgan insan tiplerinin artması bile insanı diken üzerinde bırakmıyor değil 😅.

Kırılma durumu hoş olmazdı gerçekten, bir de ben böyle kırılacak yönelik bir şey ise kesin kırardım yanlışlıkla 😅. Sakarlığımda en olmayacak şeylerde kendini gösterebiliyor.
Sizin paranız, sizin kararınız. Hangisi sizin için daha mantıklıysa ona yönelin. İkinci el alma fikri hoşunuza gitmiyorsa, Stanley fazlasıyla kalitelidir zannımca.

Sizin paranız, sizin kararınız. Hangisi sizin için daha mantıklıysa ona yönelin. İkinci el alma fikri hoşunuza gitmiyorsa, stanley fazlasıyla kalitelidir zannımca.

Aslında bu fiyat benim içinde kolay olmayacak ama öyle işte, kolay olmasa bile zaman geçtikçe o kadar zarara uğradığımı hissetmemeyi umacağım 😅. Tabii ki yine bu konu üzerinde ki bilgilendirmeleriniz & önerileriniz içinde hepinize teşekkür etmekteyim. Benim de şimdi uykuya kaçmam gerek, hadiyin iyi geceler & iyi uykular hepinize, sağlıcakla hoşça kalın.

Oh bu arada içiceğin tadını çok etkilemiyordu değil mi bu matara? Tat konusu da tamam ise Amazon'dan 344'TL'lik olanı almaya çalışacağım.

Hiç etkilemez. Koku konusunda da eğer temizliğine dikkat etmezseniz hepsi koku yapar. Koku olduğunda da karbonat ve sirke ile çalkalayarak temizleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı