Benim kişisel fotoğraflarım hep iCloud üzerinde yedekleniyor.Hesaptan cıkış yap telefon numarası vb yok tu değil mi?
Elim ayağım titriyor sinirden ya.
Rehberde tüm ailem ve arkadaşlarım var.
Benim kişisel fotoğraflarım hep iCloud üzerinde yedekleniyor.Hesaptan cıkış yap telefon numarası vb yok tu değil mi?
Anlık dalgınlık mı?
Biz hesap bilgilerimizi saçmıyoruz ya da oradaki adamın hesap bilgisini istediğinde vermiyoruz çünkü bu dediklerinizde hiçbir şey yapamaz adam gereksiz yere istemiş.
Arayarak yap!
Bir sürü vahşet video var, galerim resmen video kaynıyor.Bence bunları yaptıktan sonra bir de tableti sıfırlasın kötü amaçlı dosya yüklenmiş olabilir.
Benim kişisel fotoğraflarım hep iCloud üzerinde yedekleniyor.
Elim ayağım titriyor sinirden ya.
Rehberde tüm ailem ve arkadaşlarım var.
Hesabın anonim forumda paylaşılmış olabilir toplu saldırı gibiiCloud kendisini kitlemiş.
Çoklarca hesap girmeye çalışıyor ne yapıyor bu?
iCloud hesabımı illegal sitelerde mi sattı?
Şaka gibi, ayarlar'dan hiç bir şey yapamıyorum.
Yuvarlak şey dönüp duruyor.
Kim Apple Desteğe birisi galerime cinayet videoları atıyor diyecek?Hacı almazlıktan mı geliyorsun yoksa yapmak mı istemiyorsun bilmiyorum ama herkes Apple desteğe yaz demiş. Apple destek sen anonim siteye girdin diye seni dava etmez. Durumu düzgünce anlat gerekli bilgilerini ver ve desteğin işini yapmasını bekle.
Bir sürü vahşet video var, galerim resmen video kaynıyor.
Üstüme kalacak, açıklama yapamayacağım.
Bir sürü vahşet video var, galerim resmen video kaynıyor.
Üstüme kalacak, açıklama yapamayacağım.
Discord ismin ne? Bir soru sorucam özeldenKim Apple Desteğe birisi galerime cinayet videoları atıyor diyecek?
Umurlarında mı olmayacak sanki?
Yedek'ten gönderiyor.
のキキノᄃ乇尺 ノノノ#8503Discord ismin ne? Bir soru sorucam özelden
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.