iCloud hesap kimliği kaldırma

Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar, iPhone 1 senedir bozuk. Yaptırdım, ICloud'u unutmuştum. Yaza yaza doğru yazdım herhalde. Apple kimliğiniz güvenlik nedenlerinden dolayi kilitlendi diyor. Bir adreste sıfırlamamı istiyor, o adrese giriyorum, Gmail'e mesaj atma var, bir de soru cevap var. Gmail'i seçtim, Gmail'i hiç hatırlamıyorum. Soru cevabı da hatırlamıyorum. Gmail'e şifremi unuttum deyince sadece telefon numarasına kod istiyor. Sonu 60'la biten öyle numara bile hatılamıyorum. 1 seneden daha fazla önce koymustuk iCloud. Peki bir çözüm var mıdır?

iCloud unlocker uygulamalarıyla sıfırlama şansınız var. Telefoncular da, aynı yöntemleri kullanmaktalar. Internet üzerinde çeşitli uygulamalar var, tabii ki bunların çoğuda ücretli programlar Free olanlarını kullanarak, bir işlem yaptırmak zor iş. Geçen kendim bir arkadaşın ICloud'lu cihazını sıfırlayıp kendisine verdim. Buradan eklemem doğru olmaz tabii ki uzun bir süre uğraşmıştım uygulamanın kırık olanını buldum Net'den. Ancak o şekilde halledebilmiştim.

iCloud unlocker uygulamalarıyla sıfırlama şansınız var. Telefoncular da, aynı yöntemleri kullanmaktalar. Internet üzerinde çeşitli uygulamalar var, tabii ki bunların çoğuda ücretli programlar Free olanlarını kullanarak, bir işlem yaptırmak zor iş. Geçen kendim bir arkadaşın ICloud'lu cihazını sıfırlayıp kendisine verdim. Buradan eklemem doğru olmaz tabii ki uzun bir süre uğraşmıştım uygulamanın kırık olanını buldum Net'den. Ancak o şekilde halledebilmiştim.

Peki bana yardımcı olabilir misin sıfırlayabilirmiyim bende.

Dostum ben nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı