iCloud ile iPhone 6'ya Instagram yüklenebiliyor mu?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Arkadaşlar benim iPhone 7 telefonum var ve bütün uygulamalar yüklü fakat bir arkadaşımız oradaki iCloud'u girince iPhone 7'de olan uygulamaları iPhone 6'ya taşıyabiliyorsun diyordu. Bu doğru mu ve Instagram falan yükleniyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim iPhone 7 telefonum var ve bütün uygulamalar yüklü fakat bir arkadaşımız oradaki ICloud'u girince iPhone 7'de olan uygulamaları iPhone 6'ya taşıyabiliyorsun diyordu. Bu doğru mu ve Instagram falan yükleniyor mu?

Evet tüm uygulamalarını otomatik yükleyebiliyor. Fakat uyumlu olmayan programları yükler mi bilmiyorum.

Tamamdır nereden yüklüyoruz tarif etme şansınız var mı?

Yüklemek istediğiniz cihaz format atıldıktan sonra iCloud ile giriş yapıldıktan sonra " iCloud yedeklemesinden geri yükle" yazar. Ona bastıktan sonra eski iPhone cihazınızda yedekleme yaptıysanız bütün her şeyi oraya yükler.

Yüklemek istediğiniz cihaz format atıldıktan sonra iCloud ile giriş yapıldıktan sonra " iCloud yedeklemesinden geri yükle" yazar. Ona bastıktan sonra eski iPhone cihazınızda yedekleme yaptıysanız bütün her şeyi oraya yükler.

iCloud yedeklemden mi bahsediyorsunuz.

iCloud yedeklemden mi bahsediyorsunuz.

Evet şu an aktif kullandığınız cihazın yedeğini aldıktan sonra tüm yedeklerini eski cihazına kurabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video sana yardımcı olabilir.

Arkadaşlar benim iPhone 7 telefonum var ve bütün uygulamalar yüklü fakat bir arkadaşımız oradaki iCloud'u girince iPhone 7'de olan uygulamaları iPhone 6'ya taşıyabiliyorsun diyordu. Bu doğru mu ve Instagram falan yükleniyor mu?
Kanka sadece uyumlu olan en son sürümü indirir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı