Evet. Tüm videoları yedekleyin. Daha sonra yerel yani cihazdan silin. Telefonu rahatlatacak. Google tarafında yedeklemeler Google One olarak adlandırılıyor. İlk alışınızda da 1 ay ücretsiz sunuyor. Fiyatlar bu şekilde:Peki Google veya iCloud benim yer problemimi çözer mi? Artık rahat rahat 4K60 videolar veya fotoğraflar çekmek istiyorum. Dediğim gibi galeri 74GB bunu düşürmek için bulut depolamaya yöneliyorum.
Sadece videolar için ise Google iyi bir tercih. Öteki türlü iOS kullandığınız için iCloud daha iyi olurdu. Fakat malum orda 200GB parasına google 2TB satıyor.Tamamdır teşekkürler, dediğiniz gibi Google’a yedekleyip videoları sileceğim.
Dediğiniz gibi iCloud’un fiyatları aşırı pahalı. Sadece fotoğraf video için Google daha mantıklı.Sadece videolar için ise Google iyi bir tercih. Öteki türlü iOS kullandığınız için iCloud daha iyi olurdu. Fakat malum orda 200GB parasına google 2TB satıyor.
Aslında aradaki en büyük fark iCloud tüm telefonun yedeğini alabiliyor. Onun haricinde Google fotoğrafları ve videoları kalite düşürmeden yedekleyebiliyor.Dediğiniz gibi iCloud’un fiyatları aşırı pahalı. Sadece fotoğraf video için Google daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.