- Makaleler
- 3
Açılır, kardeşimin 6S'ini açtırmıştım.Apple MH ile konuştum, faturası IMEI ile eşleşiyorsa sorun olmaz sıfır cihaz gibi sıfırlanır dedi ama biraz bana güvensizlik vermedi değil.
Açılır, kardeşimin 6S'ini açtırmıştım.Apple MH ile konuştum, faturası IMEI ile eşleşiyorsa sorun olmaz sıfır cihaz gibi sıfırlanır dedi ama biraz bana güvensizlik vermedi değil.
Açılmıyor diye biliyorum. Arkadaşın iPhone 12 cihazında açtırmadılar. Kendisi ICloud'un şifresini hatırlayarak açtı.
Açılır, kardeşimin 6S'ini açtırmıştım.
O zaman sıkıntı olmaz. En kötü para verip açtırırsınız. Telefon modeli ne?Cihaz aktif kullanılıyor ekran parolası açık ama iCloud şifresi unutulmuş.
O zaman sıkıntı olmaz. En kötü para verip açtırırsınız. Telefon modeli ne?
Fiyatı uygun ise düşünülür.iPhone SE 2020.
Böyle birşey yok. Apple müşteri hizmetlerini arayın sorun isterseniz.Alınmaz. iCloud kilitli telefon çok sıkıntılı açılsa bile anakart'a müdahele ediyorlar kesinlikle alınmaz.
Fiyatı uygun ise düşünülür.
Böyle bir şey yok. Apple müşteri hizmetlerini arayın sorun isterseniz.
Adamın elinde fatura var. Nasıl alınmaz diyorsun. Apple faturalı telefonu kara liste değil ise yapar.Alınmaz.
Cihaz iOS 14.8 altı ise checkrain ile bypass yapılır.
Ama ICloud'lu telefonların neredeyse çoğu çalıntı.
Etkinleştirme modu sadece uzak bir bilgisayardan cihazınızı 'iPhone'u sil' yaparsanız etkinleştirme moduna girer,
Ve iTunes üzerinden geri yükleme yapılırsa etkinleştirme moduna girer.
ICloud'unu unutan birisi faturası ile gidip cihazın kilidini rahatlıkla açtırır açtırmadığına göre bir sorun var demek ki.
Menüsü açık ama iCloud var ise kişinin iCloud hesabında telefon numarası vardır telefon numarasına kısa kod gönderip şifresini yeniliyebilir.
Eğer cihazı alacaksanız satan kişinin kimlik fotokopisi ile imza atmasını sağlayın.
Hayır var hocam programlar dahilinde bypass yapılıyor.
Adamın elinde fatura var. Nasıl alınmaz diyorsun. Apple faturalı telefonu kara liste değil ise yapar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.