iCloud nedir?

• Konuyu başlatan 372121
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.115

372121

Kilopat
Benim iCloud alanım doldu telefon yedeklenemiyor iCloud alanı satın alayım mı?
Telefonum ve yakın zamanda bir MacBook cihaz alacağım bu MacBook cihazın ICloud'u aynı mı olacak ve mesela benim arkadaşım bana bir proje (sunum) gönderdiğinde iCloud da alan varsa bu belge otomatikman ICloud'a yedekleniyor mu?
Mesela ben telefonumla çektiğim fotoğrafları MacBook da MacBook'a aktarmadan otomatik olarak görebilir miyim?
Ve bana kısaca ICloud'un faydalarını ayrıca anlatırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
50 gb iCloud+ önerimdir.
iCloud yedeklemesi açtığınız her cihaz iCloud daki fotoğraflara yedeklendiği saniye ulaşabilir.
Files uygulamasından aldığınız dosyayı iCloud Drive bölümüne yedeklerseniz evet dosyalarda tüm cihazlarda yedeklenir.
Evet görebilirsiniz hatta resimler iClouda yüklendiği için Apple TVden de görünüyor.
iCloud Apple cihazların olmazsa olmazıdır kararımca.
iPad 10.nesil iPhone 13 Pro ve Apple TV kullanıyorum.

50 GB iCloud+ önerimdir.
iCloud yedeklemesi açtığınız her cihaz ICloud'daki fotoğraflara yedeklendiği saniye ulaşabilir.
Files uygulamasından aldığınız dosyayı iCloud Drive bölümüne yedeklerseniz evet dosyalarda tüm cihazlarda yedeklenir.
Evet görebilirsiniz hatta resimler iclouda yüklendiği için Apple TV'den de görünüyor.
iCloud Apple cihazların olmazsa olmazıdır kararımca.
iPad 10.nesil iPhone 13 Pro ve Apple TV kullanıyorum.

Peki files uygulmasından dosyaları nasıl yedekleyeceğim?
Ve anladığım kadarıyla telefonumdan yedek aldığım an her türlü fotoğraf belge anında bilgisayarımda da gözükecek doğru mu?

Ve anladığım kadarıyla benim 1 tane iCloud hesabım olacak ve her cihaza o ICloud'u gireceğim MacBook farklı telefon farklı olmayacak değil mi?

Peki files uygulmasından dosyaları nasıl yedekleyeceğim?
Ve anladığım kadarıyla telefonumdan yedek aldığım an her türlü fotoğraf belge anında bilgisayarımda da gözükecek doğru mu?

Ve anladığım kadarıyla benim 1 tane iCloud hesabım olacak ve her cihaza o ICloud'u gireceğim MacBook farklı telefon farklı olmayacak değil mi?
resimdeki yere ekleyeceksiniz.
Aynen öyle internet olması gerek.
Evet ama isterseniz o cihazı iCloud dışarı bırakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_0886.png
    IMG_0886.png
    100,6 KB · Görüntüleme: 54

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı