iCloud sıfırlama

m3ntalist

Kilopat
Daha fazla  
Kız arkadaşımın telefonu calındı. iOS hiç anlamıyorum bır sorum var. Telefonu sıfırla yapınca iCloud uzerınden telefondakı her şey sılınıyor ama iCloud bılgıler kalıyor degıl mı? O da sıfırlanmıyor sıfırlayacağım cıhazı ama bu bılgıyı teyıt etmem lazım.

Kız arkadaşımın telefonu calındı. iOS hiç anlamıyorum bır sorum var. Telefonu sıfırla yapınca iCloud uzerınden telefondakı her şey sılınıyor ama iCloud bılgıler kalıyor degıl mı? O da sıfırlanmıyor sıfırlayacağım cıhazı ama bu bılgıyı teyıt etmem lazım.

iCloud cihazın kendisinden silmediğin sürece sıfırlanmaz.
Cihazımı bul diyerek konumunu bulabilirsiniz.
Çalan kişinin işine yaramaz o cihaz.

iClouddaki bilgilere erişmek için iCloud'a girmek lazım hırsız şifre bilmiyorsa giremez.

Eğer iCloud mevcut ise çıkış yapamaz. Ve sıfırlama da yapamaz. Herhangi bir işine yaramaz parça harici.

Şöyle dostum ilk önce iPhone buldan cihazı sil dersen hesaptan siler fakat o telefonun kullanıma açılması demek onun yerine kitle diyebilirsin kayıp modunu açıp cihazın açılsa bile kullanılmasına engel olabilirsin zaten o cihazı parçalayıp kullanacakları için pek bir faydası olmaz

Telefonda şifre var ise çalan kişi şifreyi bilmiyorsa elbet kıramaz iCloud var ise istediği kadar uğraşsın ya telefon kara liste(çalıntı) moduna alır kendini asla açamaz ya da bypass ile açar ve tüm veriler gider içiniz rahat olsun ama telefonu uzaktan kilitleyebilirsiniz ve yer tespiti yapabilirsiniz.

Telefonda şifre var ise çalan kişi şifreyi bilmiyorsa elbet kıramaz iCloud var ise istediği kadar uğraşsın ya telefon kara liste(çalıntı) moduna alır kendini asla açamaz ya da bypass ile açar ve tüm veriler gider içiniz rahat olsun ama telefonu uzaktan kilitleyebilirsiniz ve yer tespiti yapabilirsiniz.

Bypass her cihazda işe yaramıyor temiz listedeki cihazlarda geçerli oluyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı