iCloud şifresi kırılabilir mi?

gsderd

Centipat
Merhaba arkadaşlar, ben Azerbaycan'dan yazıyorum. Bir arkadaşımın telefonu olan iPhone 8 in ekran kilidi unutulmuştu, ben de iTunes'e bağlayıp geri yükle ve güncelle dedim. Şimdi cihaz icloud'da. Kendim yazılımcıyım, ama ne denedimse olmadı, açılmadı cihaz. Elimizde fatura da yok ve hiçbir şekilde alamayız faturayı. Bu cihaz nasıl açılabilir? Özel bir yazılım program var mı? 5000 TL'lik cihaz çöpe gitmesin.
Ve burada bir servis var 10 dakikada açıyorlar telefonu ve veriyorlar bir çok insan bana tavsiye etti, açtıklarını da gördüm ama çok pahalı acaba nasıl açıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer cihazın faturası yok ve edinmek imkansız ise, cihazın içerisindeki bağlı bulunduğu Apple kimliği ve parolasını tespit etmeniz gerekir. Eğer e-mail adresi biliniyor ancak parola bilinmiyor ise BURADAN parola kurtarma işlemini yapabilirsiniz. Eğer e-mail adresi de bilinmiyor ise, hesabın sahibi Apple Destek hattını arayarak destek isteyebilir. Hesap iki faktörlü kimlik doğrulama tipinde değil ise, hesabı tespit ettikten sonra güvenlik sorularına doğru yanıt verilmesi halinde hesabın e-mail adresini de sizlerle paylaşabilirler.

Ancak hesap iki faktörlü kimlik doğrulama tipindeyse Apple Destek hattı da yardımcı olamayacaktır.

Son olarak illegal yollarla yapılan işlemlere girişmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu işlemi yaptığını iddia eden ve yapan birileri olsa da hem para ödemek zorunda olmanız hem de yasa dışı bir işlem yapıyor olmanız hoş değil.

Eğer cihazın faturası yok ve edinmek imkansız ise, cihazın içerisindeki bağlı bulunduğu Apple kimliği ve parolasını tespit etmeniz gerekir. Eğer e-mail adresi biliniyor ancak parola bilinmiyor ise BURADAN parola kurtarma işlemini yapabilirsiniz. Eğer e-mail adresi de bilinmiyor ise, hesabın sahibi Apple Destek hattını arayarak destek isteyebilir. Hesap iki faktörlü kimlik doğrulama tipinde değil ise, hesabı tespit ettikten sonra güvenlik sorularına doğru yanıt verilmesi halinde hesabın e-mail adresini de sizlerle paylaşabilirler.

Ancak hesap iki faktörlü kimlik doğrulama tipindeyse Apple Destek hattı da yardımcı olamayacaktır.

Son olarak illegal yollarla yapılan işlemlere girişmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu işlemi yaptığını iddia eden ve yapan birileri olsa da hem para ödemek zorunda olmanız hem de yasa dışı bir işlem yapıyor olmanız hoş değil.
Hoş olmadığını biliyorum,ama yapabilecek bir şey yok o yüzden son çare illegal yollarla açmak onun için böyle bir yol varsa ve biliyorsanız yardım edin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı