iCloud+ verileri abonelik iptal edilirse silinir mi?

Serdalatkx

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta sonra askere gideceğim için iCloud+ kullanıyorum. 50GB'lık iCloud+ iptal etmeyi düşünüyorum 6 ay olmayacağım için eğer iptal edip düşürürsem bu yedeklerim telefonumdan silinir ICloud'dan silinir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta sonra askere gideceğim için iCloud+ kullanıyorum. 50GB'lık iCloud+ iptal etmeyi düşünüyorum 6 ay olmayacağım için eğer iptal edip düşürürsem bu yedeklerim telefonumdan silinir ICloud'dan silinir mi?

Abonelik iptalinden hemen sonra verileriniz buluttan silinmiyor ancak hiç silinmeyeceği anlamına gelmiyor. Apple süre belirtmemiş ama bir süre sonra muhakkak verileri silecektir.
Bu süre 30 gün ile 2 sene arasında da olabilir.
Riske atmamak için en güzeli harici bir disk veya USB ile verilerin yedeğini fiziki olarak almanız.

Hayır silmez ama yedeklemeyi durdurur en azından benim öyle olmuştu 25GB doluyken 5'e düşmüştü tekrar silinmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı