Merhaba sayın Technopat Sosyal kullanıcıları,
Uzatmadan konuya girmek istiyorum ben 1 yıl öncesine kadar bir iPhone sahibiydim ardından Samsung'a geçtim ve numaramı değiştirdim ve IPhone'umu sattım. Geçenler de ise aklıma iCloud hesabımda fotoğraflarım ve kişilerim olduğu aklıma geldi ve onları geri kurtarmak istedim. Lakin giriş yaparken eski numaramdan bir SMS doğrulaması istiyor bu sorunu çözmeme yardımcı olur musun farklı yollarla giriş yapma gibi bir imkanımız var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Giriş yapamıyor, parolanızı sıfırlayamıyor veya doğrulama kodu alamıyorsanız hesabınıza yeniden erişmek için hesap kurtarma isteğinde bulunabilirsiniz. Hesap kurtarma işlemi, kimliğinizi doğrulamak için sağlayabileceğiniz belirli hesap bilgilerine bağlı olarak birkaç gün veya daha uzun sürebilir
Telefonla veya sohbet üzerinden Apple Destek bölümüne ulaşın, bir onarım planlayın veya iPhone, iPad, Mac ve çok daha fazlası için bir Genius Bar rezervasyonu yapın.
Giriş yapamıyor, parolanızı sıfırlayamıyor veya doğrulama kodu alamıyorsanız hesabınıza yeniden erişmek için hesap kurtarma isteğinde bulunabilirsiniz. Hesap kurtarma işlemi, kimliğinizi doğrulamak için sağlayabileceğiniz belirli hesap bilgilerine bağlı olarak birkaç gün veya daha uzun sürebilir
Telefonla veya sohbet üzerinden Apple Destek bölümüne ulaşın, bir onarım planlayın veya iPhone, iPad, Mac ve çok daha fazlası için bir Genius Bar rezervasyonu yapın.