ICloud'lu iPhone 4 downgrade yaprak iCloud bypass etmek mümkün mü?

Geri döndüm. iOS 7'den iOS 6'ya downgrade edilmiş iPhone 4'ü iCloud bypass yapacağım.

@Stereo.Luigi99 sana bir konuda danışacağım. Hangi yolu izlemeliyim? Cihazı downgrade ettik ama bu downgrade işlemi, dual boot mantığında çalışıyor. iOS 7 ile boot oluyor ardından iOS 6'yı başlatıyor. Cihazın bypass edilmesi için iOS 6 için mi, yoksa iOS 7 için mi kaynak araştırmalıyım? Ayrıca, verdiğim link işimi görür mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

iOS 6 ve iOS 7'nin bypass yöntemi aynı. Video işini görür ama Windows XP/7 ile yapman gerek.
SSH bypass dediğim de o video. Aslında Dual-boot bir sistem olmuyor ama mantığını bilmiyorum.

Tamamdır, bu akşam deneyip neticeye varacağım. Sorun, iOS 7 ve iOS 6'nın Firmware dosyalarını birleştirerek iPhone 4'ü iOS 7 Firmware yüklüyormuş gibi yanıltmaktı. Dualboot dediğimde bunu kast ediyorum.

Herhalde içeriği değiştirilmiş, imzası açık olan iOS 7.ipsw dosyasını kullanarak iPhone 4'ü iOS 6 geri yüklemek mantık.

Bypass yapmaya çalışırken kafam karıştı, çünkü daha önce sadece iOS 7 için SSH ile bypass yapmıştım. Ancak internetten Arduino, ipwndfu-Master ve Silver gibi yazılımlar ile yapılan bypassları görünce kafam iyice karıştı.

Bypass yapmaya çalışırken kafam karıştı, çünkü daha önce sadece iOS 7 için SSH ile bypass yapmıştım. Ancak internetten Arduino, ipwndfu-Master ve Silver gibi yazılımlar ile yapılan bypassları görünce kafam iyice karıştı.
Onlar iPhone 4S için. 4S'teki checkm8 açığını gerçekleştirerek pwnDFU'ya sokmak için. Onlarla işin yok.

Windows 95'in yapılışını buldum, 11 yıllık fakat işe yarara benziyor. Kendi iPhone 4'UMD'e deneyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çalıştırmayı başardım. Gereken deb dosyaları aşağıda.

@constantine.js

Merhaba dostum aradan bayağı bir zaman geçti ve uzun zamandır uğraşmadığım iPhone 4'ü tekrar elime aldım. Silver 5.5 ile macOS High Sierra'da SSH bypass ile ICloud'u atlamayı başardım. Şimdi bochs ile sanallaştırma yapmaya çalışıyorum ve Cydia'da videodaki repoyu (shockdevteam.com/cydia) eklemeye çalışıyorum. Ancak, eklemeye çalıştığımda “belirtilen ada sahip bir sunucu bulunulamadı” hatası alıyorum. Büyük ihtimalle 12 sene önceki repo şu anda aktif değil. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Merhaba dostum aradan bayağı bir zaman geçti ve uzun zamandır uğraşmadığım iPhone 4'ü tekrar elime aldım. Silver 5.5 ile macOS High Sierra'da SSH bypass ile ICloud'u atlamayı başardım. Şimdi bochs ile sanallaştırma yapmaya çalışıyorum ve Cydia'da videodaki repoyu (shockdevteam.com/cydia) eklemeye çalışıyorum. Ancak, eklemeye çalıştığımda “belirtilen ada sahip bir sunucu bulunulamadı” hatası alıyorum. Büyük ihtimalle 12 sene önceki repo şu anda aktif değil. Bunu nasıl düzeltebilirim?
DEB dosyasıyla kurmuştum galiba, bir bakayım. Şuradaki DEB'leri kurun. Kurmak için iFile'a aktarabilirsiniz, iPad olanı kurmayın.

Deb dosyasıyla kurmuştum galiba, bir bakayım. Şuradaki Deb'leri kurun. Kurmak için Ifile'a aktarabilirsiniz, iPad olanı kurmayın.

Dep dosyalarını yükledim, ana ekranıma Bochs uygulaması geldi. İçine girdiğimde boş görünüyor; başlatabileceğim bir makine yok. Tekrar iFile ile Win95’in dep dosyasını yükleyici ile yükledim, ancak hala uygulamaya gelmedi sanal makine.

Dep dosyalarını yükledim, ana ekranıma Bochs uygulaması geldi. İçine girdiğimde boş görünüyor; başlatabileceğim bir makine yok. Tekrar iFile ile Win95’in dep dosyasını yükleyici ile yükledim, ancak hala uygulamaya gelmedi sanal makine.
İki tane Bochs var, yüklediğiniz DEB'leri Cydia'dan kaldırıp aşağıdaki DEB'leri kurmayı deneyin. İlk önce Bochs'u kurun.

İki tane bochs var, yüklediğiniz Deb'leri Cydia'dan kaldırıp aşağıdaki Deb'leri kurmayı deneyin. İlk önce Bochs'u kurun.

En başta dediğin şekilde yükledim zaten. Cydia'da repo ekleyemiyorum, ben de verdiğin linkten dosyaları indirip kurdum. Son durum bu şekilde; ifile ile Windows95.deb kurduğumda bochs eklenmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı