ICloud'lu tablet nasıl kilit açılır?

600002

Decapat
Almanya'ya gitdiğim zaman biri evinin önüne tezgah kurmuş kullanmadığı eşyaları veriyor iPad 4 vardı aldım bende adamla konuşurken ICloud'u kilitli bende kullanmıyorum dedi bende aldım şu an elimde ama iclouda hağala kilitli nasıl kiliti kırabilirim bunu neredeyse 1 yıldır elimde.
(Tablet çalıntı değildir)

Tablet modeli nedir?

Pardon yazmışssınız görmedim.

Artı -1 Eksi
Şimdi bypass yapacaksın eğer ICloud'una erişemiyorsan. İnternette nasıl yapacağını anlatan videolar var.

Jailbreak ettikten sonra broque ramdisk yükleyin. İngilizceniz varsa çok basit bir şekilde yaparsınız zaten.

Apple'a ürün faturası ile gidersen yapabiliyorlardı, iCloud kilidini asla tamamen kaldıramazsın Alternatif şekilde atlatırsın ama kalkmaz. Alternatif çözümler de her iPad modeli için uygun değil.
Ve bunu bir şekilde yaparsan operatörleri kullanamazsın sadece Wi-Fi kullanırsın.

Konuyu açtıktan beri araştırıyorum sanırsam bypass işlemini yapmak için macOS cihaza ihtiyacım. He bir de bir cihaz buldum onunla da açılıyormuş.

Cihaz iPad zaten bir sorun olmaz. Kardeşim kullanacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…