İçme suyu önerisi

cancka

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4080 - i9 13900HX - 32GB - Acer Predator Helios 16
Meslek
Müzisyen
Selamlar,

Yakın zamanda arıtıcı kullanmaya başladık ama ben bir türlü tadını sevemedim. Bir de değerleriyle ilgili bir şeyler okumuştum, dolayısıyla arıtıcı suyu içmek istemiyorum. İçme suyu için marka önerileriniz var mı? Hem değerler açısından hem tat olarak. Yıllardır erikli diye biliyorum ben ama konuyla ilgili bilgisi olanlar vardır belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin orada var ise kaltun madran tek geçerim. Hem tadı iyi hem de tesisleri temiz, üretim aşamasına bir tanıdığımın çalıştığı firma teknik destek veriyor. Olumlu yorumları var, güvenilir marka.

Sizin orada var ise kaltun madran tek geçerim. Hem tadı iyi hem de tesisleri temiz, üretim aşamasına bir tanıdığımın çalıştığı firma teknik destek veriyor. Olumlu yorumları var, güvenilir marka.

Ankara'da var mı hocam ?

Selamlar,

Yakın zamanda arıtıcı kullanmaya başladık ama ben bir türlü tadını sevemedim. Bir de değerleriyle ilgili bir şeyler okumuştum, dolayısıyla arıtıcı suyu içmek istemiyorum. İçme suyu için marka önerileriniz var mı? Hem değerler açısından hem tat olarak. Yıllardır erikli diye biliyorum ben ama konuyla ilgili bilgisi olanlar vardır belki.

En ucuzu en iyisidir su sudur yani nasıl bir lüks bu :)

Tabii ki su sudur, öyle bi lüks arayışım yok ama mesela fiyatları neredeyse aynı hepsinin, böyle olunca ph değeri falan iyi olan hangisiyse onu tercih etmek daha mantıklı değil mi hocam?
En ucuzu en iyisidir su sudur yani nasıl bir lüks bu :)

Fark ediyor, lüks değil.

Vallahi hocam o zaman ben midesizim ha çeşmeden içince evet içilmiyor ama hazır sular veyahut arıtmalar arasında hiç hisedemiyorum evet bu dediğini farkı çoğu insan hissediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı