Icotech çift ekranlı notebook gerçek mi?

Tabii ki gerçektir ama bu markayı hiç duymadım. Bu kulvarda ASUS Ultrabook serisi notebook üretiyor onlar da çift ekranlı muhtemelen bu marka ASUS'tan esinlenmiş. ASUS tavsiye ederim. Bir de yarı tablet gibi bir şey bu bilgisayar almadan önce gerçekten ihtiyacınız olan cihaz bu mu iyi düşünün.
Pardon Ultrabook değil Zenbook

GMOLO diye bir marka var. Onun da aynı bu ürününden var. Bire bir aynı görüntüde hatta. Belki Çin'de fason üretim yapan bir markadan alıp üzerine kendi logolarını basıp satıyor olabilirler.

Ben de ilk kez sizden duydum bu markayı ve baktım fakat birçok ürünü olmasına rağmen hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Sitesi falan da olmasına rağmen.

GMOLO diye bir marka var. Onun da aynı bu ürününden var. Bire bir aynı görüntüde hatta. Belki Çin'de fason üretim yapan bir markadan alıp üzerine kendi logolarını basıp satıyor olabilirler.
Mantıklı. Belki böyle bir şey olabilir çünkü hakkında hiç bilgi olmaması ilginç. TR telefon markaları da genelde böyle yapıyor.

Muhtemelen Icotech Türkiye'de Evkur muadili bir firma. Çin'de bu ürünü ürettirip Türkiye pazarına sokmaya çalışıyor. Fiyata göre de fason, merdiven altı bir ürün olduğu anlaşılıyor. Firmanın sitesi var ürünü oradan da görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı