İçtiğimiz su ne işe yarıyor?

Arkadaşlar her gece 2 pet 1.5 litrelik su içiyorum, içtikten sonra yaklaşık 1 dakika boyunca işiyorum, bu su nereye gidiyor madem çıkaracağım niye içiyorum? Ayrıca su güzelleştirir diyorlar çok çirkinim.
Organların daha sağlıklı ve düzgün bir biçimde çalışır. İçtiğin suyun hepsi gitmiyor, su güzelleştirir mi bilemiyorum. Şehir efsanesi olabilir :D
 
Suyu işemiyorsun, vücudundaki toksinleri, zehirleri ve atıkları işiyorsun. Su içmezsen bunları atamazsın. Bunun haricinde zibirmilyon tane görevi var. Lisede biyoloji dersinde göreceksin.
 
İdrar(ayıp) ter(pis koku) bunların olmasını sağlar bunlar kötü şeylerdir yani su içmeyiniz.
(Şaka için)
 
Arkadaşlar her gece 2 pet 1.5 litrelik su içiyorum, içtikten sonra yaklaşık 1 dakika boyunca işiyorum, bu su nereye gidiyor madem çıkaracağım niye içiyorum?
Organlarına gidiyor, organların doğru düzgün çalışabiliyor.
Ayrıca su güzelleştirir diyorlar çok çirkinim.
İçinizi güzelleştirir, dışınızı değil.
 
Arkadaşa doğru bilgiler verelim lütfen. Ağzı olan konuşmasın. Su Güzelleştirmez falan 2 litre içmenede gerek yok susayınca iç yeter. Su iç organlarının ihtiyaçlarını karşılamak için gereklidir. Ayrıca vücudundaki kan akışını düzene sokar. Güzelleşmek istiyorsan krem sür yada ne biliyim cilt bakımı falan yap :) Elma falan ye. Birde Herkes güzel olmak zorunda değil. Ben çok yakışıklıyım ama Hiç bir işime yaramıyor. Misal.

Wlixe +1
 

Yeni konular

Geri
Yukarı