İçtiğiniz en kötü içecek nedir?

Eki Görüntüle 2538055

Gecen sene yaptığım en büyük hata kesinlikle buydu. 2024 başında almıştım rezil bir şey ilk yudumda midem bulandı yediğim seydendir dedim yemeği bitirdim bir yudum daha aldım, aldığım gibi de tükürdüm tüm günümü rezil etti ağzıma tadı gelip durdu gün boyu yediğim şeylerde de bunun tadını hissettim.

Aklıma getirdin getirmez olaydın yine tadı ağzıma geldi.

Aklıma getirdin getirmez olaydın yine tadı ağzıma geldi.

Hiç sorma ya konu başlığını okuyunca tadı ağzıma geldi yarın hatirlamazsam iyi.

@Seftali3 tavuk döner yerken tadı ağzıma geldi döneri yarım bıraktım.

Son düzenleme:
İçeceklere girerse bardak suya katılıp karıştırılan o iğrenç beyaz şurup.

Normal içeceklere gelirsek bardağın dibindeki asidi kaçmış Fruko gazoz. Leş gibi tadı oluyor bardağın dibinde üstüne asidi kaçmışsa.

İçeceklere girerse bardak suya katılıp karıştırılan o iğrenç beyaz şurup.

Normal içeceklere gelirsek bardağın dibindeki asidi kaçmış Fruko. Leş gibi tadı oluyor bardağın dibinde üstüne asidi kaçmışsa.
Gazoz severim ama dediğiniz gibi bardakta kalırsa hem berbat bir tat hem de berbat bir koku bırakıyor.

Gazoz ilk yudumda güzel. Eğer benim gibi sindire sindire içen bir tipseniz geçmiş olsun. Gazozu kafaya bira diker gibi dikeceksin.

Gazı kaçan çoğu içecek için öyle. Şu sıra satılan kolalarda öyle. Babam gitmiş Cola Turka almış geçen gün. Bardağa koyuyorum köpürmüyor bile. Hele azıcık beklesin bardakta. Şurup gibi oluyor.

Gazı kaçan çoğu içecek için öyle. Şu sıra satılan kolalarda öyle. Babam gitmiş Cola Turka almış geçen gün. Bardağa koyuyorum köpürmüyor bile. Hele azıcık beklesin bardakta. Şurup gibi oluyor.
Cola Turka çok bozdu. Sarıyer Kola, Cola Turka. Bu ikisinin hiç asidi yok. Benim aile çok seviyor ama nedense bu ikiliyi. Şekerli şurup bunlar resmen. Coca Cola da bozdu bu arada. Asidi azalmış onun. En iyisi şu an için Pepsi. En güzel tat onda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı