iCUE 4.12.214 sürümü ile H115I soğutucuyu görmüyor

theark1514

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. iCUE 3.38.61 sürümünü kullanıyordum, her şey normaldi. Güncelleme geldi, güncelledim ve güncelledikten sonra işlemci soğtucum H115I, görmemeye başladı. Daha sonra bir güncelleme daha aldı ama görmemeye devam ediyor. Ben de sitesinden eskiden kullandığım sürümü indirip devam ediyorum. Güncelleme ile çözülmesini mi bekleyeceğim yoksa yapmam gereken bir işlem var mı?
Başkasının başına da geldi mi bu olay, çözümü olan var mı?

Merhaba arkadaşlar. iCUE 3.38.61 sürümünü kullanıyordum, her şey normaldi. Güncelleme geldi, güncelledim ve güncelledikten sonra işlemci soğtucum H115ı, görmemeye başladı. Daha sonra bir güncelleme daha aldı ama görmemeye devam ediyor. Ben de sitesinden eskiden kullandığım sürümü indirip devam ediyorum. Güncelleme ile çözülmesini mi bekleyeceğim yoksa yapmam gereken bir işlem var mı?
Başkasının başına da geldi mi bu olay, çözümü olan var mı?

Bug olmuştur feedback bölümünden sorununuzu Corsair'e iletin onlar yeni sürümde düzeltirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı